Penturk Haber
2014-12-28 20:32:06

MHP İktidar Yürüyüşüne Başlamıştır / Vira Bismillah!..

28 Aralık 2014, 20:32

 Kongreler, sadece mevcut yönetimlerin faaliyetlerinin paylaşıldığı ve bir sonraki başkan ve yönetim kurulunun belirleneceği toplantılar değildir. Kongreler en çokta, dostlukların tazelendiği, küslüklerin sona erdiği, yerinde bir tabirle düğün ve bayram yerleridir. MHP Trabzon İlçe kongrelerinde tam da bu güzellikler yaşanmakta…

O kongre salonlarında,“Orhun’dan gelen buyrukları yüreğinde taşıyanları, Yüce Peygamberin mübarek müjdesine sarılanları, Milli Mücadele’nin yaşayan temsilcilerini, Mustafa Kemal’in ‘ya istiklal ya ölüm’ kararını gönüllerinde ve Başbuğ Alparslan Türkeş Bey’in ‘üç hilalini’ ufuklarında taşıyanları görüyorsunuz.”
Bunun yanında, o salonlarda, görev ve sorumluluklarının ne kadar ağır olduğunun farkında olanların; kararlı, samimi ve hiçbir karşılık beklemeden Türk Milletini sevmeye devam edeceklerini ifade eden duruşlarını görüyorsunuz. Bu heyecanlı duruşta, MHP mazisinin derinliğinin yanı sıra, ülke geleceğine olan yüksek duyarlılık da var ki, iki cümle olayı özetliyor; “Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun”, “Bozkurtlar Olarak Türkiye’ye Ufuk ve Umut Olmakta Kararlıyız”.

”Halkımız bu ihlaslı tabloya yürekten inanıyor... Özellikle bu günlerde, söylemleriyle eylemleri birbirini tutmayan, yalanı siyasetin merkezine oturtan iktidara karşı halkımızın yüreği bütünüyle MHP Kongrelerinde atmaktadır…

Bu minvalde, MHP Trabzon İl Başkanlığı ve ilçe teşkilatları tam kadro çalışma içindedir; bir taraftan gündeme dair yararı hayli yüksek etkinlikler düzenlemekte, bir taraftan da birlik ve beraberlik duygusuyla kongrelerini tamamlamaktadır.

Milletvekilimiz Sayın Koray Aydın’ın, MHP Trabzon İl Başkanlığı çalışmalarının bizatihi içinde olması güce güç katmaktadır. Yine aynı şekilde İl Başkanı Sayın Muammer Demeli Beyin, ülküdaşlarına, özellikle de kadın partililere gösterdiği ehemniyet taktir edilesidir. Bu vesileyle İl Başkanımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Cenab-ı Allah yar ve yardımcısı olsun. Ortahisar İlçe Başkanımız Sayın Burhan Bekar’ın, yönetim kurulunda gençlere önemli oranda yer vermesinin olumlu yansımalarını bugünlerde daha yakından görmekteyiz; çünkü ortaya yayılan sinerji ile dostluklar, hem güven hem de umuda gark olmaktadırlar. 

Ve Trabzon Ülkü Ocakları’nın bugüne değin her kademesinde görev üstlenen, mütevazi kişiliği ve örnek ülkücü duruşuyla, herkesin beğenisini kazanan Mihrab Altınışık’ın yakın zamanda Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanlığı görevine gelir gelmez başlatmış olduğu gönül seferberliği ise takdire şayandır. Her zaman yanlarında olacağımızı belirtiyor, bu vesileyle tekrardan görevinin hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum

Hergün biraz daha yoksullaşan, çaresizliğe, kimliksizliğe, itibarsızlığa, inançsızlığa mahkûm edilen halkımıza müjdeler olsun! MHP tüm yurtta kongreleriyle birlikte, “Tek Başına İktidara Doğru Zafer Yürüyüşü”nü başlatmıştır. Sevinsin dik başlı, ak alınlı, tertemiz masum vatandaşlar! 

Halkımızın, bu toprakların, tarihin, kültür ve sanatın umudu MHP’dir. Öyle ki Trabzonspor’umuzun bile umudu MHP’dir; göreceksiniz bakın, özlemle beklenen Şampiyonluk MHP ile gelecektir. Daha evvel de birçok kereler söylediğimiz gibi, MHP inançtır, MHP umuttur, MHP berekettir. MHP, Türk Milletinin son kalesidir, son siper hattıdır. MHP, sadece Ülkücülerin değil, Türk topraklarını vatan gören herkesin evidir, otağıdır; Unutmayın! Her ülkücü umut dağıtır son nefesinde.

Hiç vakit kaybetmeden, yarın, halkımızı MHP’DE BİRLİK OLMAYA, MHP’Yİ İKTİDARA TAŞIMAYA, BU UĞURDA ZORLU AMA ONURLU BİR MÜCADELEYE ÇAĞIRIYORUM.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.