Penturk Haber
2023-02-04 09:58:06

YUKARIDA NE VARSA AŞAĞIDA O VARDIR

Elmas KAMA

elmaskama61@gmail.com 04 Şubat 2023, 09:58

Uzun ince bir yola giriyoruz.

Numerolojide 2022, 6 rakamını işaret ediyordu.

Öz, evren, insan, sanatla ilgili yenilikleri inşa etmekle ilişkili olan 2022 denge yılıydı.

Bu yıl her birimizin hayatında değişiklikler oldu.

Yaşadığımız sürece de olmaya devam edecektir. Pek çok şeyi başardık belki başaramadık ama umudumuzu yitirmedik. İş ve ikili ilişkilerde, aile ve sorumluluklarda dengeyi sağlamak için ekstra çaba sarfettiğimiz bir yılı, sorumluluklardan, yeni adımlardan geçerek 2023’ e yani 7nin derinliklerin senesine girdik.

7 rakamı maddi dünyaya baskın gelen, maneviyatı temsil eder. Ruhani ve felsefi düşünceyi, analitik bakış açısını, sorgulayıcı ve araştırmacı geliştirmeci yanımızı aynı zamanda da yaşam tekamülümüzü sembolize eder. Bizler bir tekâmül sınavındayız. Numerolojide 2023, 7yi işaret ediyor dedik. Yani ruhsal doğuşla birlikte ilahi nizamın yasalarına göre hareket etmeyi sunar. Varlığın yükselişi neticesinde ödüller ile karşımıza çıkacak diyor sistem. Bu yıl kolektif olarak daha derinlik kazanacağız. 7 büyük sayıdır ilahi akışın kapısıdır. Ruhsal uyanışa hizmet eden bu yılda, yüzeysel olarak anlatılan, aktarılan bilgilerin derinliklerindeki sırlarına erişeceğiz. Arkeolojik çalışmalarda daha önce bilinmeyen yerlerin ya da gizli saklı tutulmuş olayların haberleriyle karşılaşabiliriz. Sırların ortaya çıkacağı derinlere ineceğiz 7 yılında.

Psikolojik olarak uyanmaya direnenlerin daha çok zorlanacağı ruhsal bunalımlara şahit olabiliriz. Maalesef bilimsel araştırmalara, sağlık sektörüne, bu alanlarda yapılacak bilgilendirmelere yaklaşımımız daha sorgulayıcı ve titiz olacağından, spiritüel alanlara ve alternatif tıpa yoğun ilgi olabilir. 7 rakamı analitik zekayı, keşfetmeyi, netliği hafiye gibi araştırmayı da temsil ettiğinden gerçekleri araştırma isteği yoğun olacaktır.

Hatta bu yıl deprem etkisi yaratabilecek, hakikatin ortaya çıkacağı olaylarla karşılaşabiliriz. Deprem demişken doğalgaz yeraltı ile ilgili sarsıcı olaylar gerçekleşebilir. Okyanuslar, sular, deniz canlıları, puslu havalar, göçler ve hava şartları ile ilgili gündemler daha yoğunlukta olacak. Bilinmeyen davalar, yargılamalar, keşfedilmeyen yerler ve daha birçok olay, hem değişimleriyle hem de açığa çıkacak sırlarıyla gündemimizde olacak.

Bununla beraber bu yıl ihtiyaçlar artabilir, keşifler yapılabilir, devletler arası uyum ve ilişkiler önem kazanabilir ve tarımın önemi artabilir. Korku duygusu ve bağımlılıklar ön plana çıkabilir. Genetik şeker hastalıklarına, intikam içeren davranışlara öfkeye yani olumsuz davranışlara uzak durmakta agresif ve sivri dilli olmamakta melankoliye kapılmamakta bu yıl için fayda var.

Belki bu yıl hiç yürümediğimiz bir yola gireceğiz. Bu önce korku, sonra heyecan, sonra da başardım hissi getirecek bize. 2023 yılında yaratıcı ve net olmalıyız. Yalnızlıktan ve korkulardan bile güçlenip yukarı çıkacağız ya da aynı döngüde kalacağız her şey bir seçim. Sırlı bir yıla girdik, arkaya bakmanın pek mümkün olmayacağını yılın ilk günlerinde kavrarsak ve affetmenin özgürlüğe giden bir yol olduğunu bilirsek, ruhsal köklerimize iyi geleceğini fark edeceğiz.

2023’te özümüzde gizlenen yap bozun içine çekileceğiz. Nasıl çıkacağımızı da seçimlerimiz belirleyecek.Rüzgârı arkamıza alırsak hızla ilerleyeceğimizi idrak etmemiz önemli.

Yıllarca beklediğimiz üzerinde hayaller kurduğumuz 2023 geleceğe açılan döngünün basamağı olsun. Çünkü yaşamın amacı mutlu ve umutlu olmaktır. Bu duygular tüm dünyayı ayağa kaldırabilir.

Dünyayı yeniden düzenleyecek olanlar uyanmış, aydınlanmış, bilinçli varlıklardır. O nedenle yeni gelen yılı yıkım değil inşa olarak görmek ve davranmak da sadece bizim elimizde.

MYSAMLENUMEROLOG / ELMAS KAMA

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.