Penturk Haber
2022-12-04 11:58:47

DOKUZ DALLI ÇAM AĞAÇI

Elmas KAMA

elmaskama61@gmail.com 04 Aralık 2022, 11:58

‘’3, 6 ve 9 rakamının ihtişamını ve önemini bilseydiniz evrenin kapılarını açacak bir anahtarınız olurdu’’

Sayılar sözlü ya da sözsüz olsun varoluşun özünde bulunan enerji kuvvetleridir. Düşüncelerle, eylemlerle, kelimelerle farklı bir enerji deseni oluştururlar. Olumlu olmalı ki enerji akımı yapıcı olsun. Numerolojinin sayılarla olan muazzam bağlantısıyla, Aralık ayının evrensel enerji rakamı 3, yılın 6 ve toplamının 9 olması, 2022 ‘yi 9 enerjisi ile uğurlamamızı sağlıyor.

’İnsan değişirse dünya değişir‘ ve bir değişim, dönüşüm, tamamlanma enerjisinin yoğun olduğu Aralık ayına geldik. Eylül ayından bu yana başlayan sancılı sürecin sonuna geliyoruz. Bu yıl 9 yıldan sonra ilk kez Aralık ayı enerjisine denk gelen 9 enerjisi, tam da koca bir yılın bitimine denk düşüyor. Tüm yılın enerji sayıları toplanıp, tamamlanarak 2023’ün gelişini hazırlar nitelikte bir ay sunuyor. Çünkü Eylül ayında da söylediğimiz gibi 9, geçmişi geçmişte bırakıp, büyük adımlar atmak, bahçedeki yabani otları temizleyip yeniliklere hazırlık yapma zamanıdır.

Ay geneline bakıp başlık atarsak, Aralık ayının en yoğun enerjisi olan dokuzun hoşgörüsünden, merhametinden ve dostluk enerjisinden yaralanmalıyız. Bilgelikle ilerlemenin kazancını, sanatından, ilhamından, şifasından ve bütüne hizmet sağlama yardımlaşmasından bol bol faydalanılması gereken bir ay. Hayır kurumlarına yardımcı olunabilir ve yardım dernekleriyle ilgilenilebilir. Aralık ayı tamamlanma, şifa ayı ve yenilere yer açma ayı olarak gündemimizi belirlerken bir yandan da adalet, hukuk, hayvan hakları ve ikili ilişkilerle, hukuksal durumlarla da kendini gösterecektir. Tarikatlar, Din, metafizik konularına merak, araştırma yapmak, sosyalleşmek, sanat ve kültür alanlarında görünür olmak isteyebilirsiniz. Ertelenmiş sorumluluklar sizi sıkıştırabilir, lütfen bu ay tüm yarım kalmış işleri tamamlamaya önem verelim. Ayrıca ev içi ve dışı ekonomi sorunları, eğitim ve eğitim sistemi sorunlarıyla birlikte sağlık sorunlarının da bu ayın etkileri içerisinde yoğun olacağını gösteriyor.

Aralık ayında yaratıcı fikirlerle, evrenle doğrudan bağlantı halinde olabilir, ilişkilerde sorumluluk ve adaletle kendinizde sahip olduğunuz gücü sergileyebilirsiniz. Bilgelikle olumsuz duyguları serbest bırakalım ki yeni başlangıçlar için alan açılsın. Aralık ayı tam bir arınma ayı olacaktır. Artık her şeyi toparlamalı ve bir şeylerin sonunu getirmeli. Bütüne katkı, fayda sağlayacak eylemlerde bulunulmalı, çözüme kavuşturulması gerekenleri de çözüme kavuşturmalı.

Numerolojik anlamda 3 6 9 tam bir oluşumdur. Hem yıl olarak hem de 9 enerjisiyle bir döngüyü kapatıyoruz. Kapatmadan önce şöyle bir dönüp arkaya bakmalı eksik yarım bir şeyi bırakmamalı, ertelenen işleri bitirmeli, tüm borçlar kapatılmalı, verilmiş sözler yerine getirilmeli. Ne kadar insan kırdın, kimin hakkını ödeyemedin, kime imkân varken yardım edemedin? Hala zamanın varken gönüllü olabileceğin neler var bir düşün. Yani 2022 seni ne kadar üzdü ne kadar mutlu etti ne kadar düşündürdü ne kadar derinleştirdi? Düşün hatırından geçirirken gelecek olan yeni yılda nelere daha emin adım atacağını. Ve tüm varlıklara karşı sevgi dolu hoşgörülü davranmalı ki 9 enerjisinin pozitif yanlarından beslenmeli. Seni gerileten ve enerjinizi düşüren yararsız bağımlılıklardan, düşünce biçimlerinden ve zamlardan kurtulmalı. 9 enerjisi sevgi ve insanlığın kardeşliğin titreşimleri ile bütünün hayrına hizmet gücünüzü ortaya çıkarır. İnsan kendine faydalı olmak istiyorsa, başkasına faydalı olmanın yolunu bulmalıdır. Başkasına yardımcı olmak için bir şeyler yapmanın yolunu bul ve bu amaç için mücadele ver.

Ruhun uyanışı ve döngülerin tamamlanması eskiye veda zamanı. Sadece farkında olmak ve büyük resmi görmek önemli. Gör ve ondan bir şey öğren. Tamamlanmanın da esas anlamı buradadır. Kendini gör düzenle, gözden geçir ve dokuzun bilgeliği ile değişime aç kendini. Sen değişirsen Dünya değişir kendine alan açarak değişimini fark et.

9 Yeniden doğuşu sembolize eder. Kutlu rakamdır. Güç ve kudretin sembolüdür. Gücünüzü ve ruhunuzdaki iyiliği fark edin. Egoyla ve zihninle değil kalp ve saf bir titreşimle kendinizi, diğerlerini ve dünyanızı önemseyerek, manevi yolda doğru davranışlarla, doğru yolu takıp ederek ilerleyin.

Beyaz renkli bu ayın, Beyaz’ın masumiyeti ve saflığı gibi güzel geçmesi ve yeni bir yıla aynı masumiyetle girmeniz dileğiyle.

Hoşça kal 2022

Mysamlenumerolog

ELMAS KAMA

Yorumlar (3)

Dönever Doğan 1 Yıl Önce

Çok güzel satırlara döktünüz keyifle okudum biraz kendimi buldum yazinizla kendime yön vereceğim duygularımı keşfettim teşekkür ederim

Nadiya 1 Yıl Önce

yılın son ayının 9 enerjisinde olması harika Bi farkındalık. Çok güzel mesajlar vermişsin arkadaşım yeni yıla tamamlanmış ve sukunetle girebilmek için tavsiyelerine uyacagim bilgine yüreğine kalemine sağlık

Akasya Duru 1 Yıl Önce

Keyifle okudum kaleminize sağlık

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.