Penturk Haber
2023-09-05 13:43:07

EYLÜL

Elmas KAMA

elmaskama61@gmail.com 05 Eylül 2023, 13:43

Derinliklere inmeye, ruhsal yolculuğa çıkmaya, sırra ermeye ve manevi alanda beslenmeye var mısınız?

Eylül numeroloji de 9 sayısının enerjisine sahiptir. Bir önceki ayın titreşimini daha çok bünyesinde taşır. Öncelikle Ağustos ve bundan önceki yedi ayın başrolündeki gündemleri Eylül ayında tamamlanacakmış gibi görünüyor. Bir şeylerin sonunu getirmek Eylül ayının kendi içerisindeki enerjisidir.

Eylül mevsim değişimini de getirdiğinden sadece madde aleminde değil manevi olarak da büyük değişimlere 7 enerjisiyle imza atacak. Çünkü 7 rakamı hem yıl hem ay enerjisi olarak titreşimini yoğun bir şekilde önümüze serecek. 7 enerjisi neydi; detaylara takılan, evlilik ve ortaklıklarda bağlılıkları sorgulayan, yeni anlaşmalar, sözleşmeler, yazışmaları çok desteklemeyen, hak - adalet ve netlik isteyen enerji akışıydı. Yalanlar, sırlar, belirsizlikte kalmamak, netlik ihtiyacı ve fazla sorgulayan yıl enerjisini Eylül ayıyla birleştirince daha yoğun verecek.

Gündeme bakarsak aile - ebeveynler, ilişkiler ve ortaklıklar daha görünür olacak. Miras ve ev konularında yalanlar, ilişkilerde sırlar ve aldatmalar. Bunların getireceği psikolojik sorunlar, yalnızlık, dış dünyayla ilgili uğraşları aza indirmek, biraz kuluçkaya çekilip geçmişi gözden geçirmek, öz eleştiri yapmak, bunların hepsine analitik bir bakış açısıyla yaklaşıp yaşamda farkındalıkları belirleme isteği oluşacak. Derin anlayış kapasitesiyle olay ve durumları dengede tutmak, sorumluluk almak hayatta karşınıza çıkabilecek olasılıkların bilincine varmak öne çıkacak.7 enerjisi maddi dünya evi mevzuları dışında ruhsal ve manevi gelişime de sahiptir. Haliyle bu ayı daha çok yalnız kalmak manevi duygusal arınma, manevi bağlantılar kurma ve mistik yönlerimize yönelme ayı olarak da görebiliriz.

Kolektif olarak enerji akışına bakarsak 7 yeraltı ve yeryüzü enerjisini daha yoğun aktifleştireceğinden su ve sudan gelen hastalıklar, afetler, hortumlar, depremler görünebilir. Bu deprem etkisi para, borsa ve hukuksal alanlarda da görülecektir. Hukuki süreçler, davalar, ortaklıklarla ilgili netlik kararlarına gidilebilir, aile ilişkilerinde hukuksal ruhsal gerginlikler görülebilir. Ortaklıklarda şüphecilik, bağımlılıklara eğilim, fazla derinlere inmek, sis perdesi arkasına sığınıp yalnızlaşma isteğine çekilmek karşılaşılabilecek risklerden bazıları.

Lütfen çevrenizde fazla depresif hallerde olan kişileri yalnız bırakmayın. Her konu ve alanda titizlik öne çıkacak ki bu iş ve ilişki alanında daha yoğun olabilir. Detaylara takılıp derinlere inmek ihtiyacı öne çıkacak. Hedef odaklı olmak isterken bazı hedeflerden vazgeçmek isteyebilirsiniz.

İlişkilerde sırlar ortaya döküleceğinden özellikle aile ve evliliklerde telafisini yapmak istediğiniz konularda tamamen bitirmeye gidebilirsiniz. Birçok ilişkide dengede bulunmak isterken manipüle edilebilirsiniz. Alaycı sivri dilliliği ile ünlü olan 7 enerjisi sorumluluk almayan, öfkeli ve vicdansız olan kişilerde daha çok görülecektir. Haksızlıklarını dil yaraları açarak kapatmak isteyeceklerdir. Ruh, beden, zihin sağlığınız için eleştirel yaklaşımlardan, şüphecilikten uzak durun ve net bilgiyle eyleme geçin.

Ay enerjisi ilahi güç ve adaleti temsil ediyor. Adaletin terazisi, bu ay tüm ilişkilerde kendini gösterecektir. Tepki vermeden önce dinlemeye, konuşmadan önce düşünmeye, imzalayacağımız her şeyi 2 kere okumaya, toksik ilişkilerden arınmaya, yarım kalmış işlerinizi tamamlamaya çalışın. En önemlisi de kendinize izin vereceğiniz zaman dilimleri yaratın. İçinize bakın çünkü bu ay iç gözlem, maneviyat, inanç ve özdeğer enerjisi yoğun. Zihninizi susturun sessizce benliğinizle temas kurun. Eğer imkânınız varsa bu zamanları doğada ve su ile temas halinde geçirerek ruhunuza şifa sağlayacak aktivite edin. Bu ayı dinlenme okültizm araştırmaları yapma, bol kitap okuma, meditasyon, oruç tutma, egzersiz yapma ve arınma ayı olarak da değerlendirebiliriz. Akıştan gelen ilhama teslim olun, bilgelik bu ayın size verecek olduğu en güzel enerji. Yalnız çok fazla abartmayın yeryüzüne bağlı olduğunuzun bilincinden çıkmadan kendinize zaman ayırın.

Eylül kendi içinde 9, ay enerjisi 7 titreşimi vereceğinden alaycılığınıza, küstahlığınıza ve dilinize hâkim olun. Şifa alanında çalışmalar yapmanızı, varsa ruhsal problemlerinizi çözümlemek için doktora gitmenizi zaman kaybetmemenizi öneririm. İlaçlar, alkol, uyuşturucu gibi konular da gündemde olacak. Bu ay kendinizi daha ciddiye almalı, duygularınızı kontrol etmelisiniz. Sorumluluklar, aile ilişkileri, maddi konularda baskı altında olabilirsiniz, dikkatli olun ve kendinizi feda edeyim derken abartıya kaçmayın. Din ve dinle ilgili gündemler, kutsal değerlere saldırılar, arkeolojik buluşlar ve en önemlisi büyük gizli sırlar gündeme bomba gibi düşebilir.

7 ve 9 enerjisinin ilahi gücünden adaletinden ilham alın ve bilgeliğinden beslenerek ruhsal gücünüzü, yeteneklerinizi aktivite edin. Sosyal plan projelerde bulunun, dinlenin ve ruhunuzun barışçıl yanına kulak verin. Felsefe, tasavvuf alanlarında araştırmalar yapmak, bilgi edinmek için zamanlar ayırın. Kendinize, kariyer hayatınıza, ilişkinize, ailenize hem ruhsal hem de analitik bir gözle bakıp dengeyi sağlayın.

Adil ve adaletli bir ay geçirmenizi dilerim. Her bitişin yeni başlangıçlar getireceğini unutmayın. Yeter ki yalanların arkasına sığınmadan, kendinizi ve başkalarını kandırmadan, ilişkilerinizde saygılı ve duyarlı olmak seçiminiz olsun.

‘’Yalan gürültü çıkartır hakikat ise sessizdir’’

‘’Hakikatini satan, pazarda tezgâh açamaz’’

Ve sır! en ağır yüktür. Kendi sırrınızı sizden daha iyi kimse saklayamaz. Özünüzdeki büyük sırra içe dönme vakti.

‘’Her dil gönül perdesidir. Perde kıpırdadı mı sırra ulaşılır’

Mevlâna

Mysamlenumerolog

Elmas KAMA

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.