Penturk Haber
2022-09-03 11:00:20

Sonbaharın Havası Ruhunuzu Sarsın.

Elmas KAMA

elmaskama61@gmail.com 03 Eylül 2022, 11:00

Değişime direnmeyi bırakman gereken Eylül, yılın enerjisinin en yüksek olduğu ay. Aynı zamanda 9. Aydır. Tamamlamadır, bahçedeki yabani otları kökünden koparma, yeni fidanları dikme, yeniliklere doğru plan yapma ve hazırlık zamanıdır. `Hasat almak istiyorsan çalış emek ver `der evren. Artık Araf’ta kalmak istemeyeceğiz, geçmişi geçmişte bırakıp, büyük adımlar atma zamanı.

2022 içsel denge, sorumluluk, duygusal zekâ, aile değerleri ve ilişkileri, konsantrasyon, adalet yılı olarak 6 enerjisinde ilerliyor. Bu ay da 6 enerjisinde olacağımızdan, çift etkisiyle bu denge arayışı gündemimizde olacak. İş, aile, sosyal ilişkiler, özel durumlarda sorumluluk, saygı, denge arayışını fazla yoğun yaşatabiliriz. Yuvada huzur sağlamak için adımlar atacağınız, ebeveynlerinize, ailenizle birlikte çevrendekilere el uzattıkça, koşulsuz destek verdikçe, iç dünyanda huzur bulacağınız bir ay eylül. Kendinize düşen sorumlulukları alın, kaçmayın. Yapmanız gerekenleri yapın, tamamlamayı bekleyen konuları netleştirin, bitmesi gerekeni bitirin. Değişim ve dönüşüm, unutmayın ki direnişle değil teslimiyetle olur, kabule geçin.

Bu ay görünüşünüzde değişiklikler yapmak da isteyebilirsiniz. Sağlık, estetik, eğitim ve aileyle ilgili diplomatik işlerin de öne çıkacağı eylül ayı, daha gerçekçi olmayı gerektirebilir. Ama iletişimde sert tavırlar sergilememeye dikkat edilmeli. Omuzlarınızdaki yüklerden, sizi yoran düşüncelerden, rutinlerinizden kurtulmak isteyebilirsiniz. Planlı olunması gereken bu ayda, ilişkilerde daha fazla fedakârlık olabilir. Sosyalleşme ile iş yükünün de bütüne hizmetin de artabileceği zaman dilimleri içerisindeyiz.

Bu ay sizlere verebileceğim en olumlu tavsiyeler; müzik muazzam bir yoldaş, dinlendiricidir. Bol bol ruhunuza iyi gelecek müzikleri dinlemenizi, iyileştirici melodiler arasında dans etmenizi, görsel hafızanızın güçlenmesi için sosyal medyadan uzak kalmanızı, belgesel tarzında yayınlar izlemenizi, eğitim odaklı alanlara yönelmenizi öneririm. Güzellik, bakım, estetik gibi kendinize iyi gelecek sizin için doğru seçeneklerle öz bakım yapabilirsiniz. Rüyalarınıza dikkat etmenizi, gördüklerinizi not almanızı tavsiye ederim.

Mükemmeliyetçiliğin tuzağına düşmeden, değişime direnç göstermeden, çözüm odaklı olmaya çalışarak ilerleyin. Bencillikle hareket etmeden, yol alın, yol açın. En önemlisi bütüne hizmet eden projelerde yer alın. Sağlığınıza dikkat edin. Eğitime zaman ayırın, öğrenmeye ve öğretmeye gönüllü olun. Gittiğiniz yere zarafet, barış, huzur, güzellik, kibarlık, sevgi ve saygı götürün. Bulunduğunuz yerde de yine bu özelliklerle çiçek acın.

Teraziniz ne kadar dengeli, dikkat edin! Çıkarınız var diye sakın dengeyi bozmayın.

Yaprak ağaçtan sıkılmış aslında …

Sonbahar bahaneydi.

Şans ile...

Elmas KAMA

MYSAMLENUMEROLOG

Yorumlar (3)

Mehtap başaran 2 Yıl Önce

Bünyamin aktaş 2 Yıl Önce

Hocam yüreğinize keminize sağlık

Handan öztaş 2 Yıl Önce

Güzel kabine sağlık tatlım başarılar diliyorum

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.