Penturk Haber
2014-03-24 06:56:46

Son 6 Gün !

Sinan GÖRGÜN

sinan_gorgun@hotmail.com 24 Mart 2014, 06:56

 Ülkemizin İçenden geçtiği süreci

Anlatmak için elbette yetmeyecektir bu satırlar ,

 

30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimleri, Önümüzdeki 20 Yıla ilişkin başta Cumhurbaşkanlığı Seçimleri ve Oluşacak Hükümetlerin Ülke Yönetimini idare ederken yürütecekleri siyaset için bir yol haritası niteliği taşımaktadır.

 

Türk Siyasi Tarihinde İlk defa bir Mahalli İdareler Seçimleri Genel Seçimler Havasında Geçmektedir.

 

Bunun,yukarıda belirttiğimiz gibi Önümüzdeki Yılların Seçim Takviminin Sıkış Olması başta olmak üzere , Ülkemizi doğrudan ilgilendiren Uluslar arası Politik ve Ekonomik Gelişmelerdir.

Tüm bu gelişmeler çerçevesinde Türkiye 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerine 6 Gün var.

 

6 Gün Diyip geçmeyiz.

 

Malumunuz Siyasette 24 Saat Çok Uzun bir süredir.

 

Ve İki kere iki asla Dört Etmez.

 

Bu Açıdan 6 Günü daha iyi değerlendirmelidir.

 

Peki 6 Gün Ne Yapılmalıdır.

 

 

Geçmişte Milliyetçi Hareket Partisinde beraber olduğunuz arkadaşlarınız ile bir araya gelin.Bir Önceki Seçimlerde oy vermemiş ise şimdi neden oy vermesi gerektiğini anlatın.Ve bu konuda kesinlikle bir mutabakat sağlayın. Bir görev dağılımı yaparak 4 halka oluşturun 1.Halka,2.Halka3.Halka ve Genel ve Bütüncül halka olmak üzere 1.Halka 1.Dereceden Genişi Aileniz ve Dostlarınız,2.Halkaya İş Arkadaşlarınız ve Sokak ve Mahalleniz,3.Halkaya Semtinizde Oturan tanıdıklarınız ve Esnaflar yer almalıdır. İlk toplantıyı yaptığınız arkadaşlarınızın eşleri ve oy verme yaşına gelmiş çocukları ile katıldığı bir toplantı düzenleyin Eşleriniz ve çocuklarınız da çalışmalar için 4 lü çember oluşturması için yönlendirin MHP’nin seçim beyannameesinden alınan somut projeleri içeren listeleri edinin.Bunları okuyarak notlar alın. Asla propaganda için kişisel birikiminizi yeterli görmeyin. Siz çok bilgili olabilirsiniz.Yine de propaganda için MHP’nin seçmene ne sunduğunu öğrenmeniz gerekiyor. MHP’nin somut projelerini MHP’nin sunduğu şekli ile anlatınız. Elinizin altında bir propaganda dosyası olsun. Dostlarınızı, aynı apartmanda oturduğunuz komşularınızı, işyerinde birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızı ziyaret ediniz. Onların da MHP’nin projelerden haberdar olmasını sağlayınız. Sadece AKP’nin Türkiye’yi nereye sürüklediğini anlatmanız yetmez; aynı zamanda MHP’nin bunları aşmak için neler planladığını izah etmeniz gerekiyor. Nazik bir şekilde ısrarcı ve iknacı olun Siz, eşiniz ve çocuklarınız interneti daha yoğun kullanın. Aile içinde yapacağınız bir görev bölümü ile çocuklarınıza facebook ve twitter’ı etkili bir şekilde kullanın. Facebookta MHP adaylarının konuşmalarını yayınlayabilirsiniz. Yapılan etkinlikler ve MHP’nin açıklamaları duyurulabilir. Ayrıca internette haber portallarında okuduğunuz haberlerin altına muhakkak yorum yazın. Düşünün rakip partiler bu iş için ücretli eleman kiralamışlar. MHP adayları için parti teşkilatları ile görüşerek çevrenizi davet edeceğiniz özel toplantılar düzenleyin

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.