Penturk Haber
2013-11-13 05:13:00

Gavatla Zevat

13 Kasım 2013, 05:13

 Dün, Cumhuriyet elitistlerini halkı dikkate almamak, hatta aşağılamakla suçlayanlar; bugün halkı alenen kendileri aşağılamakta, halka hakaret etmekteler. 

Başbakanın çiftçiye “ananı da al git” girizgâhından sonra AKP’li siyasetçiler ve AKP hayranı bürokratlar sürekli çıtayı yükseltmekteler. Hangi ortam olursa olsun halktan en küçük bir aykırı ses duyduklarında nezaket sınırlarını zorlayan AKP’liler, daima eleştirdikleri Cumhuriyet elitistlerinden daha geriye gitmişlerdir. Önünde yazılı metin olmadan yaptığı konuşmalarda daima hakaret dilini kullanan Başbakan’ı, bu sefer Adana Valisi izlemiştir.

Günlerdir bir gavattır gidiyor. Gavat oldu kavas. 

Bu üsluba zaten alışık olan Başbakanımız da: “Valimi kimseye yedirtmem...” diyor.

Niye?

2003'te seni akladığı için mi yoksa? 

Peki, vatandaşını kime yedirteceksin? 

Davet ettiğin Barzani mi yiyecek?

Biz de onu yedirtmeyiz işte! 

300 çift dünya evine girecekmiş, düğünü de Şivan Perver ve İbrahim Tatlıses yapacakmış. Barış sürecine destek olacaklarmış! 

Yemezleeeer! 

Şimdi, bunları böyle diyorum; ama yıllardır bizlere neler yedirtmediler ki... 

Türkiye Cumhuriyeti de Türk milleti de bunu hak etmiyor. Türk milletine yapılan bu zulme dur diyen yok mu? 

Bu ülkede Ülkücülerden başka kimse yok mu? 

Zaman; sen, ben zamanı değil; biz zamanı! 

“Vatan elden gidiyor!” derken, biz boş yere çığlık atmıyoruz. 

Benim güzel şehrim, Diyarbakır semalarından Türk Bayrağını indirdiler.

“Ne Mutlu Türk'üm Diyene!” yazısını indirdiler. 

Merak ettim bu hazırlık Barzani için mi; yoksa 37 yıl sonra özel davetle gelecek olan Şivan Perver için mi?

Milletten, kurduğu devleti yönetmek için oy alan ve bunun için şeref ve namusları üzerine millet önünde yemin edenler, milleti adsız, bayraksız bırakma derdine düşmüştür. 

Sığmıyor diye valilik tabelasından T.C. kısaltmasını çıkartıp kendi zeka seviyelerini gösterenler, bütün hoşgörü, saygı ve demokrasi duygularını, uyuşturucu kaçakçısı bir örgütün mensuplarına, sempatizanlarına, bu katil çetesinin koruyucu ve kollayıcılarına göstermekteler. 

Olup biten karşısında Allah’a sığınıp “Allah belanızı versin” diye yakarışta bulunan vatandaşa “gavat” diyen kafa, Allahsız, vicdansız, hırsız ve katil bir çeteye karşı hiçbir şey diyememekte, “padişahım çok yaşa”dan başka. 

Türk milleti kendisiyle alay edenleri, kimliğini, bayrağını elinden alıp tartışmaya açanları görmektedir ve elbette sığındığı Allah’ın da izniyle tarihe ödediği bedelleri bu zevata yedirmeyecektir.

SAYGILAR...
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.