Penturk Haber
2013-03-26 04:40:15

23 MART 2013

26 Mart 2013, 04:40

 Manzara-i Ahval;
Saat 14:00 suları.. Bursa’dayız; öncesinde tahmin edemeyeceğimiz bir dirilişe şahit oluyoruz ki Elhamdülillah!.. Evvelinde günün sabahı hava puslu ve soğuk; mitingin iptal olacağı tevatürü yayılmış… Yalova’dan yağmurla hareket etmiş haldeyiz.. lakin Bursa’ya yaklaştıkça mavi sema ve güneş bize yüzünü göstermekten kendini mahrum bırakmıyor!.. MHP Yalova İl Bşk Sn Hasan Topçular Bursa’ya erken vakit varmış ve soğuğu epeyce yemiş.. ancak meydana kurulan dev ekranda çakı gibi görüyorum kendisini!.. Kent Meydanına akın eden en az 250 bin Bozkurt o gün TANRIDAĞ’laşan Uludağ ile selamlaşmakta!.. Hınca hınç.. kafile kafile dolan meydan adeta zulüm saltanatını yıkmaya ant içmiş fedailerin Otağı gibi; kadın, erkek; genç, ihtiyar bir vücutta aynı ruhta erimenin ne demek olduğunu Bursa’dan tüm vatan toprağına ilan etmek üzere!.. Devlet Bahçeli iki saat sonra konuşmasına başlayacak; lakin Ergenekon’dan çıkış, Ötüken’de açılan kurt başlı tuğ.. ve Kürşad ihtilalının serdengeçtileri şimdiden kıyama durmuş halde!.. 

Bakıyorum etrafıma.. bu ahvali nasıl tasvir edebilirim sorusu el-an aklımda!.. Elime kağıt kalem almıştım, notlar tutayım diye.. fakat o mahşeri görünce nutku tutulan bir adem olarak not tutmakta çoktan acizdim!.. Bu bir kalabalık değil.. gayesiz ve ereksiz kitlelerin sıradan buluşması değil!.. MHP’nin seçim sath-ı mailinde başlatmış olduğu miting faaliyeti hiç değil!.. 10 yılı aşkın süredir bitmeyen tükenmeyen, hedefinde sadece TÜRK olana saldırıların, hayasızlıkların, yüzsüzlük ve aymazlıkların karşısında şereflice ad ve nam alacak bir TÜRK KIYAMI!.. Evet.. o meydanda toplanan Serdengeçti gönüller, Yusuf yüzlüler, Kürşad duruşlular, Süyün Bike torunları, Kınalı Mehmetlerdir… 

Yozgatlı Adalet Hanım 58 yaşlarında bir Türkmen anası; Bingöl’de 7 yıl önce bir yeğeni şehit olmuş.. kalp, romatizma, tansiyon hastalıkları ile boğuşmakta.. sağ kolundan acil ameliyat olması lazım; ama elinde Ayyıldızlı Türk Bayrağını dalgalandırıyor, yılmadan meydana gelmiş ve bayrağı elinden bırakmıyor.. bu ruhu nasıl kelimelere dökeceksiniz?!. Bu Türk Anasının mübarek elini öperken hangi sineye sığdıracaksınız?!. Tarih böyle yazılıyor demek ki.. şahit oluyoruz; Bursa’da asra bedel bir günü yaşıyoruz; hakikat karşımızda heybetiyle durmaktadır.. bu çığ; gözlere ve idraklere kazınan TÜRK MAHŞERİDİR!.. Bursa; TANRIKUT Mete.. Alparslan, Malazgirt, Niğbolu ve Sakarya’dır.. Güneşi ve maviliği bize armağan eden sonsuzluğun hasreti, sevgisi.. alemin şahitliğinde zaman ve mekan durmuş halde; o meydanın konukluğunda sonsuzluk Türk’ü dinlemektedir!..

Bursa o gün Ergenekon!.. Bursa o gün Ötüken!.. Sanır mısınız ki Bursa-Ergenekon’unda semaya karışan sadece kuru sözler, sloganlardır?!. Eğer “gönül muhabbeti nedir, birlik, kardeşlik ve kandaşlık ne?!” diyecekseniz 23 MART 2013’ü unutmayacaksınız!.. Aklı yitip gidenler, tarihe ve hakikate sırt çevirenler, Türklükle amansız düşmanlıklarını şimdi hoyratça beyan edenler, vatan-namus-millet düsturunu hamasiye hafifliğinde görenleri bir mesaj rahatsız etmiştir: “Vur de vuralım.. Öl de ölelim”… Türklüğe ve varoluşuna karşı başlatılan 2. Sevr operasyonunda Damat Feritler, Ali Kemal’ler farklı suretlerde yeniden zuhur ederken.. Şeyh Sait torunları tekrar salya sümük kendinden geçerken; Bursa’da bir hareket.. bir bozkurt.. ve onları dinleyen bir genel başkan tasvirini iyi idrak ediniz!.. O gün ruh kuva-i milliye ise bu gün o ruh Milliyetçi hareketin vücudundadır!.. Gazi Mustafa Kemal’in Cumhuriyeti ve Türklüğü korumak adına ortaya koyduğu 5 Şubat 1933 Bursa Nutku ne ise 23 Mart 2013 Kuruluş Mitingi de odur!.. Farkındayız ve buradan yazıyoruz; İstanbul’dan yola çıkan Türklük ve Vatan aşıklarını engellemek, ulaşımı zorlaştırmak adına İDO’ya ait feribotlarla MHP’lilerin geçişini engellediniz, İzmit körfezini dolaşmak zorunda bıraktınız, meydana otobüslerle gelen vatandaşlara polislerce kasti zorluk çıkardınız ve kabaca tutumlar sergilediniz!.. Diyarbakır felaketine karşı kayıtsız kalırken, ellerinde Türk Bayraklarıyla mili birliği, bağımsızlığı ve Türklüğü gönüllerinde yaşatan insanlara karşı hasmanece davrandınız!.. Yarın bu gafletin ve şaşkınlığın altında ezileceksiniz!..

Siz Türk’ü ve ona ait olan ne varsa sevmiyorsunuz beyler!.. Bursa’da yüzbinlerin Bozkurt haykırışı karşısında dehşete düştünüz!.. Toplumu köleleştirerek, zincirlere vurduğunuzu idrak edenlerin isyan çığlığını duymaya tahammülünüz yok!.. Devlet gücünü, kurumlarını, polisini utanmadan kullanarak bezirgân saltanatınıza devam etmek istiyorsunuz!.. Bu düşkünlük ve adiliğin devamı uğruna Diyarbakır’da çıtınız çıkmaz iken Bursa’da ayağa kalkan Türklük Ruhu tüylerinizi diken diken ediyor!.. 
Medyanız, polisiniz, arpalık olarak dağıttınız para musluklarınız şimdi size sadabat olsun; kendinizi Kehkeşanlarda görün, bu Firavunluklara ve puştluklara karşı Ergenekon yürüyüşü başlatılmıştır.. çok iyi biliyor ve sinsi zekanızla gerçekleri görüyorsunuz!.. Bursa’da başlayan kutlu yürüyüşü artık kimse durduramayacaktır; gözlerimiz, idrakimiz ve fikri namusumuz buna şahit olmuştur. 

Selam olsun Kurt soylulara, selam olsun delişmen gönüllere.. kanı Türk, canı Türk haykıran ve sonsuzluğu TÜRK-ÇE dolduran yüzbinlere!...
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.