Penturk Haber
2013-10-02 01:49:28

Ezberinizi bozduk kusura bakmayın!

02 Ekim 2013, 01:49

 Paketten sonra Twitter'da düşünen birkaç milliyetçi genç* olarak gündeme taşıdığımız | NeMutluTürkümDemek DemokratikHakkımız | tabelasına gelen çeşitli yorumları bazen gülerek bazen küfrederek takip ettik. Milli kültürden uzak, Milliyetçiliği bir fikir olarak içine sindirememiş, fakat etkiye karşı tepki milliyetçiliğini benimsemiş birkaç yurdum insanının bu kinayeli tavrımızın farkına varmadan attığı 'Ulan Türkiye'de Türküm demek için demokrasiye mi başvuracağız? Gerizekâlılar!' Şeklindeki tivitlerinde tarafımıza yapılan hakaretleri görmezden geldik.

Hatta Milli bilincin oluşmasına katkı sağladığımız için gururlandık.

Bunun yanı sıra her fırsatta insaniyetçilik, liberalizm, demokrasi gibi fikirlerin arkasına sığınarak milliyetçiliği ayaklar altına almaya çalışanların rahatsızlıklarını görmemiz çok geç olmadı.

Atalarımızın bize bu vatan topraklarıyla birlikte emanet ettiği milli duygudan nasibini alamamış bu gafiller bizi yine faşistlikle, barbarlıkla, dayatmacılıkla suçladılar.

'T
ürk olmayan Türküm demesin zaten' gibi cümleler kuranlar ise yaptığımız şeyi eğlenceli hale getirdi.Bizi kafatasçılıkla suçlayan, 'Türk olmayan Türküm demesin zaten' cümlesini kurabilen laboratuvar ırkçısına "Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür." ile "Ne mutlu Türküm diyene" sözlerindeki birleştiriciliği anlatmaya çalışmadık.
Andımızın kaldırılmasına insancıllık adına göz yumabilen vatandaşlarımızın cümleleri ise aynı kalıptan çıkmış gibiydi. 'Sen ne mutlu Türküm dersen biriside çıkıp ne mutlu bilmemneyim demek ister'
bu yumuşak yürekli safkan Anadolu insanımıza 'Ne mutlu Türküm diyene' sözündeki iyi niyeti anlatmakla beraber bu paketin canımıza, malımıza kasteden terör örgütü ve dış güçlerin dayatmaları sonucunda hazırlandığını anlatmaya çalıştık. Anlatabildiysek ne mutlu bize.

Demokrasi karşıtı mıyız?
Bizim bu paketi sindirmemizi bekleyen asıl dayatmacı dış güçlerin demokrasiden anladığı 'her isteyene vermek' ise evet demokrasiye karşıyız!

Bugün andımızı, adımızı , yazımızı isteyenler Türkiye'de iktidarda duran piyonları sayesinde istediğini aldığını sanmaya devam etsinler.

Bizim kafamızdaki halkın egemenliği olan gerçek demokrasi anlayışını alamazsınız.

Türk Milleti tarihte birçok defa yaptığı gibi küllerinden yeniden doğacak; milli egemenliği sayesinde güçlü birliği Turan'ı mutlaka kuracaktır!

Varlığımız Türk varlığına armağan olsun! ,

Ne mutlu Türküm diyene!


(*)Birkaç milliyetçi gençten bazılarının Twitter kullanıcı adları: @UlkucuRt, @miyopya @BoguAlp18, @HukumdarKaraot @bir_kedi, @militan_1944 @hun_yabgu ve bendeniz @KayaSeyit

Yorumlar (1)

Yahya Bozkurt Karaot 11 Yıl Önce

bizimm amacımız yaptıklarımızın temelinde yatan anlam bu kadar güzel anlatılabilirdi teşekkürler seyit abim türklül var oldukça türk milliyetçileri var olacaktır...

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.