Penturk Haber
2012-10-15 06:09:09

YENİÇAĞ VE TAKVİM İSPAT ETME ŞEREFİNİ GÖSTERİN!

Yıldıray ÇİÇEK

15 Ekim 2012, 06:09

 MHP Genel Başkan adayı Koray Aydın'ın karargâhı gibi çalışan Takvim ve Yeniçağ isimli gazetelerde son günlerde "Kasetzede vekiller de 'nin ekibinde" şeklinde haberler yer almaya başladı. 12 2011 öncesi kurulan bu kaset tuzağını en çok AKP ve cemaat MHP'yi yıpratmak ve baraj bırakmak için kullanmıştı. Şimdi de MHP Genel Başkan adayı Koray Aydın'a medya organları bu kaset olayını siyasi malzeme için kullanmaya başladı. Koray Aydın'ın 50 delegesini 100 yapabilmek için bu kaset olayını kullanmaya başlaması düştüğü acizliği göstermektedir. AKP'nin yayın organı gibi çalışan Takvim gazetesi Koray Aydın'ın sesi-soluğu gibi yayın yapan Yeniçağ'a, Yeniçağ Takvim gazetesine pas atarak sonuç almaya . MHP'yi ele geçirmeye çalışanların kimlerle paslaştığı, kimlerden medet umduğu da böylece ortaya çıkmıştır. MHP'yi kasetle etmeye çalışanlar demek ki boş durmuyor ve bunlar üzerinden vermeye devam ediyorlar.

Samimi bir Ülkücü ve MHP'li amacı belli olan kaset olayını siyasi rant için kullanır ve bunun üzerinden hala iftira atmaya çalışır mı? Kaset olayına karışan kişilerin şuan MHP'de görev manasında hiçbir ilişkisi kalmamışken, "Devlet 4 kongresi için kasetçilerle ekip kurdu, onları kurultay komitesine aldı " demek alçaklıktan başka ne olabilir ki? , adı kaset olayına karışan o kişiler, yaşantı olarak yanlış yapmışlar ve bunun bedelini de ağır ödemişlerdir. Kimi ağır hastalıklarla mücadele ediyor, kimi eşinden boşanmış yada ayrı yaşıyor, kimi yurt dışına çıkmış… Hal böyle iken tuzaklarla, tezgâhlarla bu insanları bu hale düşürenlerin malzemesini kullanmaya kalkmak büyük ayıp ,terbiyesizlik ve vicdansızlık değil de nedir?

Birde bu isimlerden hiç kimsenin "4 kurultay komitesine" alınması söz değilken, böyle bir iftira başvurulması kanı, sütü bozukluktan ve alçaklıktan, şerefsizlikten başka ne olabilir? Olmayan bir şeyden medet ummak ve başkasının tezgâhını kongre kullanmak aslında oynanan oyunların hepsini gün yüzüne çıkarmaktadır. Böyle bir olayı yazan, şerefi, haysiyeti, onuru varsa bunu ispat etmekle mükelleftir.

AKP ve cemaat, bu kaset olayını kullanmayı bıraktı gözüküyor. Ama size şimdi size soruyoruz taşeronluğu size mi emanet ettiler? Yoksa başındaki asıl taşeronlar sizler miydiniz?

Sizlerde nasıl bir karakter, nasıl bir meziyet var gerçekten çok şaşıyoruz. Bir uğruna bu kadar nasıl alçalabiliyor sunuz, her türlü alçak iftiradan nasıl medet umabiliyorsunuz?

, Yeniçağ ve Takvim gazeteleri yaptığınız haberleri ispata davet ediyoruz. Kurultay komitesine hangi kasetçi isim alınmış, bunlara hangi görevler verilmiş, MHP Genel kaçıncı katta odaları varmış bunları ispat edeceksiniz. Eğer ispat edemezseniz, bu haberlerle kongrede çalışan Koray Aydın'ı da yanınıza alıp, düzenleyeceğiniz basın toplantısıyla tüm MHP'lilerden ve Ülkücü Hareketten özür dileyeceksiniz. bu ispatınızı ve ispat edemiyorsanız derhal özür dilemenizi bekliyoruz.

Koray Aydın'ın olduğu söylenen Yeniçağ isimli gazete bu iftiraların olarak hareket etmekte ve bu Ülkücü Hareketin atmosferi kirletilmeye çalışılmaktadır. 2009 yılında "MHP oy vermeyin" da yürüten bu gazete idi, MHP'li adayların karşısında AKP'li Belediye Başkan adaylarını övende bu gazeteydi. MHP'ye zarar vermek için yıllardır karargâh olan bu gazete, yapısından, zihniyetinden bir şey kaybetmeden aynı fitnelerine devam etmektedir.

Son günlerde bu kaset muhabbetine başlamaları ve yalan-iftira eşliğinde Ülkücü iradeyi etkilemeye bu yüzdendir.

Ülkücü de bu fitne göre aptal ve bu oyunlara kanacak sanıyorlar. Ülkücü iradenin aptal olmadığını 4 2012 tarihinde göreceklerdir.

Şerefi, haysiyeti ve namusu olanlar iftira yüklü bu son haberlerini ispat eder. Bekliyoruz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.