Penturk Haber
2012-08-29 08:43:52

YENİ MHP'YE" ESKİ TAŞERONLAR !

Yıldıray ÇİÇEK

29 Ağustos 2012, 08:43

Yeni MHP" ve "Değişim" şuan MHP içindeki sözde muhaliflerin yeni sihirli kelimeleri oldu. Kelimeleri yeni ama bu kelimeleri kullananlar eski bilinen adamlar...MHP'de egemen olabilmek yada daha net tabirle MHP'yi ele geçirebilmek için herkesle işbirliği yapabilme kabiliyetlerini sergiliyorlar. Bunu da "demokrasi" gibi bir kavramla maskelemeye çalışmaktadırlar. Düşünce ve fikir omurgaları bir türlü oluşmamış bu türler bir gün onunla, bir gün bununla poz veriyorlar. Mevcut destekledikleri bir tökezlese , anında onu satıp seni sahip buluyorlar. Yıllardır kim MHP'yi ele geçirmek için yola çıktıysa, hepsinin peşine takıldılar.MHP'yi ele geçirmek için kullanılan kişilerin birçoğu şimdi ya AKP'nin yada başka partilerin kucağına düşmüş ve şimdi esameleri bile okunmamaktadır.Şimdi o türlerin son kalıntıları ,son atışlarını yapıp aynı akibeti yaşayacaklar. Bugünlerde cemaate el sürüp, yol yürümeye başladılar.

2009 yılında gerçekleşen yerel seçimlerde "MHP'ye oy vermeyin" kampanyası başlatıp, ilanlar yayınlayan ve Melih Gökçek'e oy verilmesi çağrısında bulunanlar şimdi "MHP'de Değişim" sloganı ile hareket ediyorlar. Melih Gökçek'te gerçekten vefalı insanmış, "YENİ MHP" peşinde koşanları kendi televizyon kanalı Beyaz TV'de hep ikinci haber yaptırmaktadır. Melih Gökçek'i öve öve bitiremeyen Sebahattin Önkibar Doğu Perinçek'in Gazetesi Aydınlık'tan , Emin Pazarcı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadının müdür olduğu Takvim Gazetesinden, geçmişte Tansu Çiller'in gazetesinde tetikçilik yapan biri ve Abdullah Gül ve Recep Tayyip Erdooğan'a Basın Müşavirliği yapmış öteki adamda Yeniçağ Gazetesi'nden MHP'de "DEĞİŞİM" haykırışları yapıyorlar. Bunların sahipleri de , "cemaatten el aldım, sırtım yere gelmez" duruşu ile "YENİ MHP'nin" müteahhiti olmaya çalışıyor. Ana meslekde o olunca ,uyum hep birbirini kovalıyor.

Küfürbaz yandaşları "Bizi cemaatçi yaptın" diye kızıyorlar. Ben size cemaatçi demiyorum, MHP'yi ele geçirmek için herkesle işbirliği yaparsınız diyorum. Sizdeki omurgasızlık bu... 

"AKP ve cemaat MHP'ye seçimlerden önce yaptığı gibi yine bir tezgah ve operasyon yaparda, bize de bir pay düşermi?" diye ellerini ovuşturmanız bu sebeptendir.

CHP'yi "Yeni CHP" haline getirenler, MHP'yi de "Yeni MHP" haline getirmek için taşeronlarını bulmuş ve piyasaya sürmüştür. MHP içinde vefalı duruşu olmayanlar, MHP'yi Kayyum'a devrettirmek için sicil sahibi olurken utanmadılar da, şimdi MHP'yi ele geçirmek için herkesle işbirliği yaparken mi utanacaklar?

MHP'ye düşman olan kim varsa , onlarla dost olanların niyeti gerçekten "YENİ MHP" yaratmaktır. Bunun tartışılacak bir yönü dahi yoktur.

MHP dönüştürülürse küresel güçler bunun mutluluğunu yaşayacaktır. MHP'yi dönüştürmeye taşeronluk yapanlarda koltuğa oturma tatminliği yaşayarak karşılıklı al gülüm-ver gülüm ilişkisinde rolünü oynayacaktır.

Malum cemaatin yöneticisi ve yazarına MHP ile niçin uğraşıldığı sorulduğunda ,"Bizim MHP ile değil, Devlet Bahçeli ile derdimiz" demesi zaten ittifakın niçin kurulduğunu göstermektedir. Hiçbir şantaj, tehdit karşısında eğilmeyen ve Türk milliyetçiliği için her şart ve zeminde dik duruş sergileyen MHP Lideri Devlet Bahçeli "YENİ MHP" önünde engeldir.

Ülkücü bunun farkındadır ve "YENİ MHP" konvoyuna binenlere karşı oldukça dikkatlidir.

MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli ,MHP'nin hakkını ve hukukunu bugüne kadar korumuş ve Ülkücü Harekete ömrünü vermiş ve bir gün olsun çizgisini bozmamıştır. Ülkücü irade de gelişmeler karşısında şuurlu davranarak vefasını gösterecektir.

"YENİ MHP'nin" taşeronları ,bu vefa karşısında dün olduğu gibi bugünde yine ezilecektir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.