Penturk Haber

Sanal Pet Shop Mağazası Petzimo’da Tüm Ürünlerde %30 İndirim Fırsatı

YAŞAM

E-ticaret sektöründe pet shop alışverişinin en güvenilir adresi Petzimo.com, tüm ürünlerinde geçerli %15+%15, toplamda %30 indirimi ile birlikte peşin fiyatına 9 taksit fırsatı sunuyor

 E-ticaret sektöründe pet shop alışverişinin en güvenilir adresi Petzimo.com, tüm ürünlerinde geçerli %15+%15, toplamda %30 indirimi ile birlikte peşin fiyatına 9 taksit fırsatı sunuyor. İndirim, Petzimo.com web sitesinin yanında Petzimo’nun Android ve iOS mbil uygulamalarını da kapsıyor.

 

Pet shop ürünlerinin online alışveriş mağazası Petzimo, devam eden %15 indirim fırsatına ek başlattığı yeni %15 indirim kampanyası ile tüm ürünlerde geçerli %30 indirim kampanyası başlattı. MERHABApetzimo kupon kodu ile verilen siparişlerde kargo ücreti de alınmıor ve peşin fiyatına 9 taksit fırsatı sunuluyor. Kaliteli markaların ve uygun fiyatların tek çatı altında toplandığı Petzimo’da köpek ve kedi mamaları, evcil hayvan aksesuarları, kedi ve köpek tasmaları, taşıma çantaları, eğitim ürünleri, kulübe ve yuvalar gibi daha birçok ürün aynı anda görüntülenebiliyor. Böylece evcil hayvan sahipleri sokak sokak pet shop mağazası aramaya gerek kalmadan, hızlı alışverişin keyfini çıkarıyor.

 

Petzimo’nun %30 indirim kampanyasında ücretsiz kargo ve peşin fiyatına 9 taksit fırsatı da bulunuyor. Petzimo web site üzerinden yapılan alışverişlerin yanında Petzimo Android ve iOS mobil uygulamalarında da faydalanmak mümkün. Petzimo.com ve mobil uygulamalar üzerinden vereceğiniz siparişlerde biriken para puanlarınızı da kullanabilirsiniz. Petzimo’dan para puan kazanabileceğiniz fırsatlar ise şu şekilde:

 

● Yeni üyelikte 10,00 TL,

● Alışverişin %2,50’si değerinde,

● Yorumlarda 0,20 TL,

● Tavsiyelerde 0,10 TL,

● Ankete katılımlarda 0,10 TL,

● Davetlerde 0,50 TL değerinde para puan kazanabilir, puanlarınızı biriktirerek alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.

 

Petzimo’nun devam eden %30 indirim kampanyasından yararlanmak istiyorsanız Petzimo.com internet sitesi ya da Petzimo mobil uygulamarı üzerinden pet shop alışverişine başlayın. Kampanyadan yararlanmak için MERHABApetzimo kupon kodunu kullanarak siparişlerinizi verebilir; ödemelerinizde online kredi kartı, kapıda nakit ya da kredi kartı ve banka havalesi seçeneklerinden birini kullanabilirsiniz.

Petzimo’da kredi kartıyla yapılan alışverişlerde güvenlik amacıyla son teknolojiler ve en iyi servis sağlayıcıları kullanılmaktadır.



Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.