Penturk Haber

Eşini terk eden kadın evin çatısını da götürdü

YAŞAM

Adana’da eşini terk eden kadın, geride hiçbir şey bırakmak istemedi; evin çatısını ve penceresini de yanında götürdü.

 40 yaşındaki Şahin İ.’i şiddetli geçimsiz nedeniyle terk eden eşi 34 yaşındaki Fatma İ., giderken kendi ailesinin yaptırdığını söylediği evin çatısını ve pencerelerini de söktürdü. Çatının sökülmesine müdahale edemediğini belirten Şahin İ., sokakta kaldığını söyledi.

Olay, geçen hafta merkez Yüreğir İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Kesinleşmiş 4 yıl hapis cezası nedeniyle cezaevine giren belediye işçisi Şahin İ., Denetimli Serbestlik Yasası'ndan yararlanarak bir süre önce çıktı. Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığı'nda kamu görevi yapmaya başladı. İddiaya göre bu süre içinde tartıştığı eşi Fatma İ., ilk eşinden olan çocuklarını alıp diğer iki çocuğunu ise eşine bırakarak ailesinin evine gitti. Daha sonra yakınlarını gönderen genç kadın, eşi ile oturduğu ancak kendisinin yaptırdığını iddia ettiği evin prefabrik çatısı ve PVC pencerelerini söktürdü.

Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında muhtarlıkta mecburi görev yaparak cezasını çeken Şahin İ., tekrar cezaevine dönmemek için evin çatısının sökülmesine müdahale edemedi. Eşinin ailesinin evdeki bazı eşyaları da alıp götürdüğünü iddia eden Şahin İ., sokakta kaldığını söyledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.