Penturk Haber

Ebru Şallı Pars'ın ardından ilk kez paylaştı! İşte oğluna böyle seslendi

YAŞAM

Lenfoma tedavisi gören oğlu Pars'ı kaybeden eski manken Ebru Şallı, oğlunun vefatının ardından ilk kez bir paylaşımda bulundu.

Eski manken Ebru Şallı'nın Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen ve lenfoma hastalığıyla mücadele eden çocukları Pars'ın vefatı herkesi derinden hüzne boğdu. Pars tan için geçtiğimiz günlerde öğle vakti cenaze töreni düzenlenerek Kilyos mezarlığına defnedildi.

Koronavirüs salgını tedbirleri nedeniyle cenazeye sadece aile üyeleri katıldı. Ebru Şallı'nın mezarlıkta güçlükle ayakta durduğu görüldü. Pars Tan'ın mezar taşında, 'Ponçik sen benimlesin' yazısı dikkatlerden kaçmadı. 

Pilates hocası Ebru Şallı, oğlu Pars'ın vefatının ardından sosyal medya hesabından ilk kez bir paylaşımda bulundu. 

"Ponçiğim benimlesin hep": Şallı yayınladığı kareye, “Ben hep yine annişinim senin. Ponçiğim benimlesin hep.” notunu düştü.

Ebru Şallı, 2002 yılında evlendiği Harun Tan'dan 2013 yılında boşanmıştı. Çiftin bu evliliğinden ayrıca Beren Tan adında bir çocukları daha dünyaya gelmişti.

Şallı, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda, "Küçük oğlum da basketbol oynuyor. Onu da elimizden geldiğince yetiştiriyoruz ama bir hastalık durumumuz var. Bir tedavi sürecimiz oldu. 1 yıl gibi bir süreç geçirdik. 

Şu an durumu iyi ama onun okuluna ara vermemiz gerekti. Koşturmaca içinde bir yıl geçirdim. Her şey insanlar için, her şeyi yaşayabiliyoruz. Ben çok sabırlı bir insanım. Hep pozitif bir şekilde enerjiyi içten yükseltmek lazım." ifadelerini kullandı. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.