Penturk Haber
2014-05-23 00:14:15

"YAHUDİ CESARET ÖDÜLLÜ" ZİHNİYETİN TETİKÇİ GAZETESİ !

Yıldıray ÇİÇEK

23 Mayıs 2014, 00:14

 AKP'nin tetikçi gazetesi Akit , Soma Maden Ocağı'nın sahibi Alp Gürkan'ı kastederek "O patronun damadı Yahudi"... manşetiyle çıktı geçtiğimiz gün… Güler misin , ağlar mısın?

Oysa bu Akit gazetesi, 2005 yılında Galataport ihalesiyle ilgili eleştirilere "Kim fazla veriyor, biz onlara bakıyoruz. Hiç kimse kuru kuruya Yahudi düşmanlığı yapmasın" şeklinde tepki gösteren Recep Tayyip Erdoğan'ın tetikçiliğini yapan bir gazetedir.

Oysa bu Akit gazetesi ,"Yahudi Cesaret Ödüllü" Recep Tayyip Erdoğan'ın medyadaki en üretken tetikçisi durumundadır.

Kurtlar Vadisi isimli dizinin senaryolarını da bu gazetenin yazarları yazıyor herhalde…Tuhaf senaryolarla insanların beynini zehirliyorlar. Akıl ve mantığa uymayan senaryoları medya üzerinden pazarlıyorlar. 

"O patronun damadı Yahudi" manşetiyle çıktığında Soma'da yaşanan facianın sorumluluğundan AKP'yi kurtardıklarını sanıyorlar. 

Alp Gürkan ve ailesi de çıkıp , "İhaleleri bana veren AKP iktidarı , bizde Yahudi Cesaret Ödüllü Başbakanımıza sahip çıkmak için tüm işçilerimizi yevmiyelerini bile kesmeden AKP mitinglerine gönderdik" derse ne cevap verebilecekler?

Sorumluların ırkı,dini ,inancı ne olursa olsun ortada resmen toplu cinayet vardır. Katiller ve katillere şartları hazırlayan herkes hesabını vermelidir.

Küresel projelerde tamamen İsrail'in menfaatleri için çalışacaksın ama vatandaşı "Nereye kaçıyorsun ulan İsrail dölü" diye kovalayacaksın , tetikçi gazeten "O patronun damadı Yahudi" manşetiyle çıkacak ,tetikçi gazetenin yazarları "Alp Gürkan İsrail'in adamı" diye yazılar yazacak… 

Hadi Alp Gürkan Yahudi ve İsrail'in adamı olsun, bu durum sizi nasıl aklamış oluyor? Alp Gürkan'ın Yahudi ve İsrail'in adamı olması sizin İsrail'e olan gerçek sadakatinizi mi ortadan kaldırıyor?

O kadar ahmakça yayın yapıyorlar ki , toplumda İsrail ve Yahudi karşıtlığı varmış gibi onu-bunu Yahudi/İsrail'in adamı ilan ederek bilgi kirliliği yaratıyorlar.

Toplumda İsrail ve Yahudi karşıtlığı olsa ,"Yahudi Cesaret Ödüllü" olan ve ABD/İsrail ortak yapımı olan BOP'da Eşbaşkanlık yapan birisi nasıl oluyor da tek başına iktidar olarak, Türkiye'yi yönetebilir?

Hem ABD ve İsrail'in uşaklığını yapacaksınız , hem de kendinizi kurtarmak için her şeyin sorumluluğunu "ABD/İsrail oyunları" diye senaryolaştıracaksınız.

Soma'da yaşanan facianın baş sorumlusu AKP iktidarıdır. Hangi senaryoları yazarsanız yazın , bu sorumluluktan kurtulamazsınız. Tüm işçilerini AKP'nin mitinglerine gönderen Alp Gürkan'ın ırkını, inancını da ne yaparsanız yapın yaptığınız soytarılıktan öteye geçmeyecektir.

Cesaretinizi bile Yahudilerin ölçüp "Yahudi Cesaret Ödülü" verdiği bir zihniyet olarak, yaptığınız bu kirli propagandalar sadece acıları büyütüyor. 

"Yahudi Cesaret Ödüllü" muhteremler ,tetikçi gazete ve yazarlarınıza söyleyin de artık soytarılıkları bıraksın…

 

 

 

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.