Penturk Haber
2022-07-04 00:46:23

ŞÜKÜR DEVA-SABIR ŞİFA OLSUN….

Selda ÖZCAN

04 Temmuz 2022, 00:46

Gerçekten neye ihtiyacın var?

Evettttt…

29 Haziran İstanbul saatine göre sabah saat 05:50’ de Yengeç burcunun 7 derecesinde yaşanacak bir Yeniay bizleri bekliyor. Genellikle yeniaylar niyetleri belirlemek ve hayatımıza neleri çekmek istediğimizi düşünmek için iyi bir zamandır. Anın yükseleni de Yengeç Burcu. Ay Yengeç burcunda olmayı çok seviyorken anaç,tutucu,hassas,ev,yuva ve vatanına düşkün yapısıyla bizleri bu konularda daha duyarlı olmaya çağırıyor. 
Bu yeniay bizleri hangi konulara yoğunlaştıracak hadi gelin bakalım.
İç sesini dinleme,besleme,büyütme,annelik,ev,yuva,aile, duygusal koruma, kollama,empati konularında başlangıçlar yaptıracak etkilere sahip.
Sessiz ve derinden tıpkı Yengeçin yaptığı gibi.
Bu yeniayda işimiz hayli zor. Kollektif olarak bir şans büyüme duygusu gelişse de bizi zorlayacak olan olaylar kapıda kendimizi bir şeyleri savunurken bulup tepkilerimizin üstesinden gelmekten tutunda yüzleşmek, bunlarla başa çıkmak hatta Jüpiterinde etkisiyle şansımızı zorlayabileceğimiz bazı riskler, hayattan beklentilerimiz, daha büyük niyetler belirlemeye kadar uzanacak bir okyanusa hep birlikte dalacağız. 
Su elementinin baskın olduğu bu yeniay bize okyanusta yüzmeyi öğretecek hazırmısınız?
Aşırı risk almaktan kaçınıyoruz olur mu lütfen bunu alın kabul edin. Bazen düşündüğümüz kadar şanslı olamayabiliriz. Neden mi Jüpiter Koç haritada 
Ay ve Güneşe kare açı yapacak. İçimizdeki çocuğu uyandıracak olan bu yeniay bize hoşgörülü olmayı öğretecek. Sevgi dolu alışkanlıklar edindirebilir.
Yeniay esnasında Mars-Satürn 60’lığı ve Mars-Plüto karesi de aktif.Mars-Satürn 60’lığı öncü burçların süratine kalıcılık ve istikrar katarken Mars-Plüto karesi yıkıcı öfkeyi hayatımıza sokabilir.
Türkiye haritasında yeniay yükselenimizin üzerinde gerçekleşiyor. Güçlü bir başlatma enerjisi barındırıyor. Ülkelerin haritasında yükselen burç ülkenin dışarıdan nasıl göründüğünü temsil eder. Aynı zamanda halkın genel karakterini gösterir. 
Şu anda neye ihtiyacımız olduğu konusunda net olmalıyız.
Gelelim bizi global anlamda neler bekliyor. 
Halk ve Halkın sağlığı,ülkenin durumu,örgütler,ölüm haberleri,devletin yönetim ve kariyeri ile ilgili gelişmeler,zirai durum,emlak sektörü,hava olayları, evlilikler, boşanmalar,dış ticaret ve astrologlar ile ilgili konularda duyacağınız haberlere hazırlıklı olun. 
Öncü burçların 4-10 ve Sabit burçların 20-24 dereceleri arasında yerleşimi olanlar bu yeniaydan öncelikli etkilenecekler.
Öncü burçlar;KOÇ-YENGEÇ-TERAZİ-OĞLAK
Sabit buçlar;BOĞA-ASLAN-AKREP-KOVA
Hemen herkesin hayatı direk veya dolaylı olarak değişimde.
Bütünün hayrına olması dleğiyle.
Sevgiler
SELDA 
Olmayınca olmaz bazen plan tutmaz. An gelir bazen güller mis gibi kokar bahçende,an gelir dikenler batar. Sabırla kabuldeysen…. Şükür deva olur. Gönül ferah…(Alıntı:Gamze Sağıroğlu)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.