Penturk Haber

Terim'den Şenol Güneş'e telefon

SPOR

Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova ile beraber kalan Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, maçtan sonra Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'den bir telefon aldı.

 Beşiktaş, Lokomotiv Moskova beraberliğiyle grupta ciddi bir avantajı teperken, teknik direktör Şenol Güneş’in telefonu susmadı.

Başarılı çalıştırıcıyı arayan A Milli Takımımız’ın teknik direktörü Fatih Terim’di.

Podolski gazetecilerle tartıştıGalatasaray'ın başarılı futbolcusu Lukas Podolski, yemek yediği mekana giderken görüntülenmek istemediği için gazetecilere tepki gösterdi.

Beşiktaş’ın bu sezon ortaya koyduğu futbolu yere göğe sığdıramayan Fatih Terim, Şenol Güneş’i pozitif oyun tarzından dolayı tebrik etti. Ciddi bir avantaj teptiklerini belirten Fatih Terim çarpıcı ifadeler kullandı.

Deneyimli teknik adam, “Beşiktaş bu sezon sizin yönetiminizde çok iyi bir futbol sergiliyor. Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki olumsuzluğa rağmen Lokomotiv Moskova’ya zor anlar yaşattınız" dedi.

Maçın hakkının galibiyet olduğunu ifade eden Terim, "Rakip kalede çok önemli fırsatlar yakaladınız, ancak şanssızlıktan dolayı maç eşitlikle sonuçlandı. Her şeye rağmen Beşiktaş’ın bu gruptan çıkacağına inanıyorum. Kalan maçlarda bol şans diliyorum” dileğinde bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.