Penturk Haber

Pendikspor Bombayı Patlattı!

SPOR

Spor Toto 2.Lig’de şampiyonluk için çetin bir mücadele veren Pendikspor devre arasında 3 süper isimle el sıkışarak anlaştı.

 Spor Toto 2.Lig’de şampiyonluk için çetin bir mücadele veren Pendikspor devre arasında 3 süper isimle el sıkışarak anlaştı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre; İnegölspor’dan93 doğumlu(sağ-sol açık) Emre Pehlivan,Bayrampaşa’dan 84 doğumlu(ön libero) Hasan Hakan Hacıbektaşoğlu ve sezon sonuna kadarBeşiktaş A.Ş den kiralanan 91 doğumlu (stoper) Berat Çetinkaya ile anlaşma sağlanmıştır.”denildi.

Eser Akbaş ile karşılıklı anlaşılarak sözleşmesi fesih edildiğini açıklayan Pendikspor, sezon sonuna kadar Azimet Okur 68 Yeni Aksarayspor’a, Anıl Demir ve Muhammet Bozkurt Çataçaspor’a ve Anıl Gir, Hasan Gündoğdu ve Kadir Salih Bayburtspor’a kiralık verildiğini açıkladı.

GÜÇ TOPLUYOR

Devre arası çalışmalarına 25 Aralık – 30 aralık tarihleri arasında kendi tesislerde yapan Pendikspor, 2 günlük izinden sonra, 2 Ocak 2015 – 10 Ocak 2015 tarihleri arasında Antalya / Lara Sherwood otelinde kampa devam edecek.

Ayrıca Antalya kampı sırasında hazırlık maçları ile sezona sıkı hazırlanmak isteyen Pendikspor, 5 Ocak’ta Bugsaşspor ve 9 Ocak’ta Hatayspor ile hazırlık maçı yapıcak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.