Penturk Haber

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu için Acun Ilıcalı atağa geçti

SPOR

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Ozan Tufan ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.

Acun Ilıcalı'nı sahibi olduğu İngiltere Championship takımı Hull City, Ozan Tufan'ın peşinde. Hull City bu ay sonunda yeni sezon hazırlıkları başlamadan Ozan Tufan'a imza attırması bekleniyor.

ACUN ILICALI'NIN HEDEFİ OZAN TUFAN

Acun Ilıcalı ilk yaz transfer sezonuna hazırlanırken kulüpte büyük bir heyecan var. Teknik direktör Shota Arveladze'ye yeni transfer sözü veren Acun Ilıcalı, rotasını Ozan Tufan'a çevirmiş durumda.

OZAN TUFAN HULL CİTY'YE SICAK BAKIYOR

27 yaşındaki futbolcu için transfer görüşmelerine başlandığı ve Ozan Tufan'ın Hull City'ye gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Yeni sezon hazırlıkları başlamadan önce transferin gerçekleşebileceği iddia ediliyor.

ACUN ILICALI BU TRANSFERİ GERÇEKLEŞTİRİRSE

Ozan Tufan'ın Hull City'ye transferiyle alakalı olarak "mükemmel futbol geçmişiyle Championship'te çoğu kişinin sahip olmadığı türden üst düzey bir deneyimle geliyor.

Acun Ilıcalı, eğer bu transferi gerçekleştirirse bolca övgüyü hak edecek ve gelecek sezon öncesinde başka kimleri getireceğini beklemek ilginç olacak."

WATFORD'DA KİRALIK, FENERBAHÇE'DE KADRO DIŞI

Ozan Tufan geçen sezonun ilk yarısında Premier Lig takımı Watford'da kiralık olarak forma giymiş ve ocak ayında Fenerbahçe'ye geri dönmüştü. Tecrübeli futbolcu daha sonra Mesut Özil ile birlikte kadro dışı kalmıştı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.