Penturk Haber

Villasının kapısı parka açılıyor: Vatandaşlardan sert tepki

SİYASET

Cumhuriyet Halk Partili Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın, "Çukurova'ya yine çok büyük fark katacak" dediği parkın yanında üç katlı villası olduğu ortaya çıktı.

Cumhuriyet Halk Partili Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova ilçesi Karahan Mahallesi'nde bulunan villasının yanındaki alana park yaptırdı.

10 bin 200 metrekare alana yaptırılan ve içinde yürüyüş yolları, şelaleler, oyun ve spor alanlarının bulunduğu park 25 Mayıs tarihinde görkemli şekilde törenle hizmete girdi.

Parkın açılışı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, CHP İl Başkanı Mehmet Çelebi ve partililer tarafından gerçekleştirildi.

Bütün sitelerin ortak parkı

Parkın açılışında konuşan Zeydan Karalar, açılan parkın bölgedeki bütün sitelerin ortak parkı olduğunu söyledi. Yeşil alan miktarını artırmayı amaçladıklarını, yeni parkların açılışını hep birlikte yapacaklarını söyledi. Açılıştan sonra Zeydan Karalar ve partililer parkı gezdi.

Hangi sorunlu zihniyetin ürünü?

Parkla ilgili sosyal medyada vatandaşlar Başkan Zeydan Karalar'a sert tepki gösterdi. Vatandaşlar, "Etrafında şehirleşmenin çok az olduğu bir bölgeye 10 bin 200 metrekarelik park yapmak şovmenliğe dahil mi?

Adana'nın çözülmemiş onca temel sorunu varken hemşerilerimizi kullanamayacağı bir parka bu kadar para harcamak hangi sorunlu zihniyetin ürünü?", "Sen Adana'ya ne kadar fark kattıysan bu parkta Çukurova'ya o kadar fark katacak eminim", "CHP'li seçmen böyle mutlu."

Villasının kapısı parka açılıyor

Zeydan Karalar'ın açılışını yaptığı parkın yanında 3 katlı villası olduğu ve parkın tamamlanmasıyla birlikte fiyatının 6 kat artarak 6 milyon liraya çıktığı öğrenildi.

Parkın içinde olan süs havuzu ve botanik bahçenin başkanın villasının tam önünde olması ve kapısının parka açılması, "Bu kadarı da pes dedirtti."

Peyzajı belediye işçilerine yaptırmıştı

CHP'li Zeydan Karalar, koltuğa oturur oturmaz Karahan'da yaptırdığı söz konusu bu villanın peyzaj çalışmalarını belediye işçilerine yaptırmıştı.

Zeydan Karalar, daha sonra villada çalıştırdığı işçilerden C.K.'yi (28) belediyedeki işçi fazlalığını gerekçe göstererek işten çıkarmıştı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.