Penturk Haber

Şefkat Çetin: Vatandaş kendi güvenliğini sağlarsa kaos olur

SİYASET

MHP Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin Kağızman’dan kendisine gönderilen bir habere twitter’dan cevap vererek hükümeti sert bir şekilde uyard

 MHP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin kendisine Kars Kağızman’dan gönderilen bir habere cevaben twitter’dan şu uyarıyı yaptı:

· UYARIYORUZ.! Vatandaşlarımızın; Vatan Topraklarımızda Kendi Güvenliklerini Kendileri mi Sağlasın İsteniyor? KAOS Olur.

Çetin’e gönderilen haber ise şu şekilde:

PKK Terör Örgütü Kağızman’da cirit atıyor.


2014 yerel seçimlerini Kağızman'da Milliyetçi Hareket Partisi'nin kazanmasından dolayı PKK terör örgütü Kars Kağızman sorumlusu Ercan Kod adlı terör örgütü üyesi ile adeta Kağızman halkına zulümetmektedir. Kızıl Kilise ve Çemce Dağı yakınlarında kurduğu kampta sözde mahkeme düzenleyerek MHP'ye oy verenlerin BDP'ye ise oy vermeyenleri tek tekcezalandırmaktadır. Ne hazindir ki bu oluşan PKK terör örgütü yapısından bütün kurum ve kuruluşların haberi vardır. Ama bugüne kadar herhangi bir önlem alınmamıştır. Örnek verecek olursak AKP İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Demir'in yeğeni Ramazan Demir kaçırılarak para cezasına çarptırılmış göçe zorlanmıştır.

PKK neredeyse her gün kaçırma eylemi yaparken bu sefer de MHP'den Kars II Daimi Encümen adayı olan Selami Zeytun'u kaçırmış göçe zorlanmıştır.

Yine Ağrı-Kağızman karayolunun 20'nci kilometresindeki Dibekkaya mevkiinde yol yapım şantiyesinde çalışan 2 işçi, PKK’lı teröristler tarafından kaçırılmış göçe ve para cezasına zorlanmıştır.

Yine terör örgütü grupları yol kontrolü yaparak Araçlardaki sürücü ve yolcuları kimlik kontrolünden geçirmekte ve terör örgütünün propagandasını yapmaktadır.

Yine Kağızman Merkezde ise kimlikleri belirsiz yüzleri maskeli yaklaşık 20 kişilik grup götüremedikleri kişileri ise Önce işyerlerinde ve evlere molotof kokteylleri ile saldırarak, birçok işyerine zarar verip olay yerine gelen polise de havai fişek atarak uzaklaşmıştırlar.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.