Penturk Haber

MHP’li Büyükataman’dan Ali Babacan’a sert açıklama

SİYASET

MHP’li Büyükataman’dan Ali Babacan’a: Milliyetçi Hareket senin ufkunun alamayacağı derecede büyüktür

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katıldığı programda MHP’yi hedef alan yakışıksız sözlerine yönelik Twitter üzerinden açıklama yaptı.

Büyükataman, ‘’Pensilvanya ve Kandil’in yeni piyoncuğu’’ olarak tanımladığı Ali Babacan’ın üslubunun diğer piyonlarınkiyle şimdiden kesiştiğini vurgulayarak, ‘’Babacancık! Milliyetçi Hareket,senin ufkunun alamayacağı derecede büyüktür.Kendine milletten başka efendi arayan diğerleri gibi sen de günün sonunda bunu tecrübe edeceksin.’’ ifadelerini kullandı.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman şu açıklamalarda bulundu:

‘’Pensilvanya ve Kandil’in yeni piyoncuğu Ali Babacan’ın üslubu diğer piyonlarınkiyle şimdiden kesişmiştir. Babacancık! Milliyetçi Hareket,senin ufkunun alamayacağı derecede büyüktür.Kendine milletten başka efendi arayan diğerleri gibi sen de günün sonunda bunu tecrübe edeceksin.

Milliyetçi Hareket Partisi, Türk milletinin beka mücadelesi verdiği bu süreçte herhangi bir pazarlığın içerisinde olmamıştır ancak senin kimlerle hangi pazarlıklar içerisinde bulunduğuna dair cevaplanması gereken sorular kamuoyunun vicdanında,kafasında tazeliğini korumaktadır.

Sahi 15 Temmuz gecesi Türkiye ile arasında 7 saat fark olan bir ülkede olduğunu söylemiştin ya… Orası neresi? Nedense Amerika’nın doğusu dışında kalan yerler pek senin rotan gibi durmamakta. İnsanları neden suizanda bulunduruyorsun. Bu bilgi çok mu “mahrem” ki saklıyorsun?

Her yerde görülebilecek olan “yediği kaba pisleyen, çıktığı evi taşlayan” güruhundan olan bu zatın şüphe dolu geçmişi ile hiçbir zaman “yeni” olamayacağı aşikâr olduğu gibi Türk milletine değil ancak ve ancak Türk milletinin düşmanlarının ümidi olduğu da böylece pekişmiştir.’’

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.