Penturk Haber

CHP'Lİ İNCE: ''BAŞBAKAN YALOVA’DA PALAVRALARI SIRALADI''

SİYASET

Yalova’da iptal edilen ve 1 Haziran’da tekrarlanacak olan yerel seçimler öncesi sular kızıştı.

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Yalova mitinginde söyledikleri CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce’nin tepkisine neden oldu .

Sözcü’ye konuşan İnce şunları söyledi;

Başbakan Erdoğan Yalova’daki konuşmasında palavralarını sıraladı.

Birinci palavrası hiçbir zaman AKP bir oy fark ile seçimi kazanmadı . Tek bir mazbata verildi o da CHP’li Vefa Salman’a…

İkinci palavrası hile yapıldı diyor. Aslında söylediği doğru ancak hileyi yapan biz değil onlardı. Kendilerinin sandık görevlisini de biz belirleyecek değiliz. Zihinsel engelli kişi oy kullandı diye iptal edildi. Bir diğeri de meclis üyesinin yeğeninin kullandığı oy iptal gerekçesi oldu…

Üçüncü palavrası ‘Yalova’yı deprem enkazının altından biz kurtardık’ diyor. Buna inanan bir Yalovalı varsa cumhuriyet meydanında takla atacağım. Bu kadar büyük palavra ayıptır günahtır. Depremin üzerinden üç sene geçmiştir ne yapmıştır? Hiçbir şey. Bir şey yaptılar o da deprem vergilerini almaya devam ettiler .

Bir başbakanın alt -üst geçit sözü vermesini, pazar yerinin üstünü kapatacağız demesini, ağız diş sağlığı için bina kiraladıklarını bile söylemesini anlamak mümkün değil. Bir başbakanın bu kadar küçüldüğünü ilk kez görüyorum. Bu kadar küçülen Cumhuriyet tarihindeki ilk başbakandır.

Bu seçimde hiç itiraz olmayacak çünkü açık ara alacağız.

Başbakanın mitingini yüksek bir binadan izledim . Bursa ve Kocaeli’nden gelen otobüslere özel park alanı yaptılar. 500 otobüslük park alanı yaptılar. İstanbul’dan gelen büyük tekneler kuyrukta bekledi iskeleye yanaşmak için…Yalovalılar aşırı insan geleceği için sokağa çıkmamıştı.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.