Penturk Haber

CarrefourSA'nın Özel Katalogları ile Tasarruflu Alışveriş Yapabilirsiniz

ÖZEL HABER

CarrefourSA müşterileri, market alışverişlerinde CarrefourSA kampanya ve indirimlerini market kataloglarından takip ederek tasarruflu alışverişler yapabiliyor

 CarrefourSA müşterileri, market alışverişlerinde CarrefourSA kampanya ve indirimlerini market kataloglarından takip ederek tasarruflu alışverişler yapabiliyor. Hiper, Süper, Gurme, Mini ve sanal market olmak üzere 5 farklı mağaza konsepti olan Carrefour marketleri özel günlerde, hafta sonlarında, kampanya dönemlerinde indirimleri ve avantajları kataloglar ile duyuruyor.

 

Tüketiciler için yakın, keyifli ve değer yaratan alışverişin adresi olmayı hedefleyen CarrefourSA, mağaza konseptlerine özel kampanya ve indirimlere her zaman yer veriyor. Güncel kataloglarını mağazalarında ve resmi web sitesinde müşterileri ile paylaşan CarrefourSA, Hiper, Süper ve Gurme konseptlerine özel katalogları, müşterilerinin kampanyaları ve yaklaşan indirimleri takip edebildiği güncel yayınlar olarak hazırlanıyor.

 

Belirli tarihleri kapsayan CarrefourSA katalog sayfalarında gıda, sebze-meyve, giyim, temizlik, kişisel bakım, beyaz eşya, elektronik ve daha birçok gıda dışı üründe kampanya ve indirimlere yer veriliyor.

 

Haftalık, 15 günlük ya da 1 aylık olarak hazırlanabilen CarrefourSA katalogları farklı ürün gruplarına ya da belirli bir ürün grubuna özel olarak hazırlanabiliyor. Beyaz eşya ve elektronik kataloğu, sebze-meyve kataloğu, bebek ve çocuk ürünleri kataloğu gibi doğrudan müşteri ihtiyacına yönelik kampanyaları içeren kataloglarla doğrudan müşteri ihtiyacına yönelik detaylı bir şekilde kampanyalara da yer verilebiliyor.

 

CarrefourSA’da 5 farklı alışveriş seçeneği

 

Hiper, Süper, Mini, Gurme ve sanal mağaza olmak üzere 5 farklı alışveriş seçeneği sunan Carrefour, müşteri ihtiyacını ön planda tutuyor. Hipermarketler ile en fazla ürün ve marka çeşitliliğini, Süpermarketler ile gıda ağırlıklı alışveriş seçeneğini, Mini konsepti ile hızlı ve kolay alışverişi, Gurme mağazaları ile ithal ürünleri ve ithal markaları müşterileri ile buluşturan CarrefourSA 600’ün üzerindeki mağazasıyla en hesaplı kampanyaların alışveriş noktası. CarrefourSA, toplam 30 ülkede, yaklaşık 11 binin üzerinde marketi ile varlığını devam ettiriyor.

 

CarrefourSA’nın Türkiye genelindeki Hiper, Süper, Mini ve Gurme mağazalarının adreslerine ulaşmak için marka web sitesindeki “Mağazalarımız” seçeneğinden il, ilçe ve mahalle bazında sorgulama yapılabilir ve en yakın CarrefourSA mağazası kolayca bulunabiliyor.

 

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.