Penturk Haber

Oktay Kaynarca’dan Justin Bieber hayranlarına ağır eleştiri

MAGAZİN

Geçtiğimiz günlerde Twitter’da takipçisine ‘milliyetçilik’ dersi veren ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, bu kez de Justin Bieber hayranlarını ağır bir şekilde eleştirdi.

 Oktay Kaynarca’dan Justin Bieber hayranlarına ağır eleştiri! Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Çakır rolü ile ünlenen Oktay Kaynarca, Twitter’da fena kızdı. İsminin başına yazdığı T.C. ibaresi ile ilgi olarak bir süredir takipçileriyle tartışan Oktay Kaynarca, geçtiğimiz günlerde bir takipçisine ‘milliyetçilik’ dersi de vermişti. Twitter’da yine öfkelenen Oktay Kaynarca’nın hedefinde bu kez Türkiye’ye gelen dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber’ın Türk hayranları ve aileleri vardı…

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, İstanbul’a gelir gelmez pasaport kontrolünden geçmeyen Justin Bieber’ın konserinde gördüklerinden sonra Türk gençliğini eleştirip özenti olmakla suçladı. Sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabında “Şimdi gördüm Justiiin diye bağıran özenti zavallı ergenlerimi” diyerek, sözlerine başlayan ünlü oyuncu yeni neslin yozlaştığını iddia etti. Bu durumdan ailelerin de suçlu olduğunu savunan Oktay Kaynarca gençlere yönelik eleştirisini “Pasaport kontrolünü arabasında yarım camdan yapanlara mı özeneyim? Justiiin diye bağıran ergenleri değil de ailelerini bulup gerçekten sormak istiyorum nasıl bu kadar yoktunuz? Valla kardeş ya bu ne özenti, bu ne yozlaşma, bu ne zavallı bir durum. Sanırsın yetim çocukları babasına bağırıyor yırtınıp işte benim de dediğim o ülkesini paskalya Cumhuriyeti sanan onları Justiin diye bağırabilecek kadar şuursuz büyüten ebeveynlerine. Vay arkadaş memleketin bir kısmı gözüne sıkılan biberden ağlarken bir kısmi göremediği Biber’a ağlıyor. Bilerek mi geldi bu velet?” sözleri ile devam ettirdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.