Penturk Haber

Miranda Kerr Gezi Parkı eylemleri nedeniyle Türkiye’ye gelmiyor

MAGAZİN

Dünyaca ünlü manken Miranda Kerr, Taksim’de başlayan ve tüm yurda yayılan Gezi Parkı eylemleri nedeniyle Türkiye gelmiyor.

 5-11 Haziran arasında Antalya’da yapılacak bir moda fuarında podyuma çıkması beklenen manken Miranda Kerr’in Gezi Parkı eylemleri nedeniyle Türkiye ’ye gelmekten vazgeçtiği öğrenildi.

Dosso Dossi Fashion Show Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, 5-11 Haziran arasında Antalya'da yapılacak organizasyon için Türkiye 'ye geleceği duyurulan manken Miranda Kerr'in, Taksim Gezi Parkıolaylarını gerekçe göstererek etkinliğe katılmayacağını bildirdiğini söyledi. Birçok farklı coğrafya ve ülkelerden etkinliğe katılan müşterilerinin geldiğini anlatan Hikmet Eraslan, ''Organizasyonun maalesef İstanbul'da yaşanan protestolara denk gelmesi çok büyük talihsizlik. Tabii ki biz her şeye rağmen yıllardır servis verdiğimiz müşterilerimizi ağırlamaya devam ediyoruz. Müşterilerimizden çok ciddi fire vermedik, ama Miranda Kerr dün akşam gelmeyeceğini belirtti'' ifadelerini kullandı.

İKNA EDİLEMEDİ

Bir gazetecinin Miranda Kerr'nin kararını ne zaman bildirdiğini sorması üzerine Hikmet Eraslan, dün akşam geç saatlerde bildirdiğini, bunun üzerine kendilerinin de Orlando Bloom ve ajanslarla görüşüp ikna etmeye gayret gösterdiklerini kaydetti. Miranda Kerr'i ikna edemediklerini vurgulayan Hikmet Eraslan, tablonun çok hoş olmadığını, Miranda Kerr'in 'bu dönemde değil de 9 Ocak 2014'de organizasyona katılmak için gelebileceğini' beyan ettiğini bildirdi.

Miranda Kerr, Antalya Expo Center'da düzenlenecek organizasyon kapsamında 6 Haziran'da podyuma çıkarak, dört kıyafet taşıyacaktı. Ünlü modelin Türkiye 'de üç gün kalması bekleniyordu.

Los Angeles'da yaşayan ünlü manken Miranda Kerr, iki gün önce Twitter hesabından, Türkiye 'de yaşanan Gezi Parkı olayları ile ilgili ''Prayforturkey-Dualarım Türkiye için" şeklinde bir mesaj paylaşmıştı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.