Penturk Haber

İŞTE DENİZ SEKİ'NİN İLK ZİYARETÇİLERİ

MAGAZİN

Kalan 6 aylık cezasını yatmak üzere yeniden cezaevine giren Deniz Seki'den son haberler.. http://www.haber3.com/iste-deniz-sekinin-ilk-ziyaretcileri-3022475h.htm#ixzz3JPkGIUvT

 Deniz Seki'nin ilk ziyaretçileri "Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan aldığı 6 yıl 3 ay hapis cezası Yargıtay Ceza Genel Kurulu'nca onanmasının ardından Esenyurt'ta yakalanan şarkıcı Deniz Seki'yi ziyaret etmek için kardeşi Serkan Seki ve avukatı Naim Karakaya cezaevine geldi.


Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre Şarkıcı Seki'yi ziyaret etmek için önce avukat Naim Karakaya, daha sonra ise Seki'nin kardeşi Serkan Seki cezaevine girdi. Cezaevine girişte basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan avukat Karakaya ile Serkan Seki, içeride yaklaşık 1 saat kaldı. Cezaevi çıkışında konuşan şarkıcı Seki'nin kardeşi Serkan Seki, “Ablamla görüşemedik. Görüş günü değil zaten” dedi.

Basın mensuplarının “Hesabına para mı yatırdınız?” sorusuna Serkan Seki “Evet o tarz işlemlerini hallettik” şeklinde cevap verdi. Seki'nin 12 kişilik A-1 koğuşunda yer alan 2 kişilik odada kaldığını öğrenildi.

Uyuşturucu madde bulundurma ve başkalarına temin etme suçlarından 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan Deniz Seki, kararın Yargıtay tarafından onanmasının ardından kayıplara karışmıştı. Bir dönem tekneyle yurtdışına çıktığı da konuşulan Seki’yi önceki gün nişanlısının Büyükçekmece Alkant 2000 Sitesi’ndeki villasında narkotik polisi buldu. Şarkıcı, kaçmaya çalışsa da gözaltına alınmaktan kurtulamadı. Geceyi Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde geçiren Deniz Seki, dün saat 09.00’da elleri kelepçeli olarak emniyetten çıkarıldı. İlk olarak Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık raporu alınan Seki, daha sonra İstanbul Adalet Sarayı’na götürüldü.

Hürriyet


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.