Penturk Haber

Hülya Avşar: Acun gider ben kalırım

MAGAZİN

Önceki gün İstinye Park’ta görüntülenen ünlü sanatçı Hülya Avşar, yeni sezonda O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmalarının jürisinde yer alıp almayacağı yönündeki soruları yanıtladı.

 Son zamanlarda Gezi Parkı olaylarıyla ilgili gündeme gelen ünlü sanatçı Hülya Avşar, önceki gün İstinye Park’ta görüntülendi. Gazetecileri görünce samimi davranışlar sergileyen güzel sanatçı, önümüzdeki sezonda gerçekleşecek projeleri hakkında ipuçları verdi. Sergen Yalçın’ın Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasından ayrılması ile gündeme gelen jüri konusuna da açıklık getiren Hülya Avşar, o yarışmada kalacağını kesin ifadelerle belirtti.

Hülya Avşar, yeni sezonda Acun Ilıcalı 'nın yapımcılığını üstlendiği yarışmalarda yer alıp almayacağı sorusuna, “Ben Yetenek Sizsiniz adlı yarışmada jüri üyeliğime devam edeceğim. O yarışmada Acun gitse yine ben kalırım. Ancak O Ses Türkiye için henüz anlaşma sağlamadık. Ama en önemli detay yeni sezonda Sergen Yalçın yerine Eser Yenenler bizim aramızda olacak” yanıtını verdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.