Penturk Haber

Best Model Tuğçe Dural: Keşke tacizciyi affetmeseydim

MAGAZİN

Havalimanının asansöründe tacize uğrayan Best Model Tuğçe Dural, olayın ardından yaptığı açıklamada tacizcinin kendisini teşhircilikle suçladığını belirterek, ‘Keşke tacizciyi affetmeseydim’ şeklinde konuştu.

 Best Model of Turkey 2009'da 2. seçilen güzellik kraliçesi Tuğçe Dural, havalimanı asansöründe tacize uğradı. Hala olayın etkisinde olan Tuğçe Dural, yaptığı açıklamada "Tacize rağmen adamın gözyaşına, çoluğuna çocuğuna acıyıp affettim. Şikayetimi geri aldım. Ama o beni teşhircilikle suçlamış. Bilseydim affetmezdim" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Kıbrıs'a gitmek üzere gittiği Atatürk Havalimanı'nda bir temizlik görevlisinin tacizine uğrayan Best Model Tuğçe Dural "tacizciyi affettim" diyerek şunları söyledi: "Görevli yakalandıktan sonra müdürüyle görüştüm. Beni şikayetimden vazgeçmem için ikna etmeye çalıştı. Müdür, Burada her gün binlerce yolcunun seyahat ettiğini, daha önce böyle bir şey yaşanmadığını söyledi. Böyle bir olay daha önce yaşansa ve o adam halen çalışmaya devam ediyor olsa asıl suç bu olurdu dedim"

"AFFETTİM AMA.."

Olay sonrası tacizde bulunan kişiyi affettiğini belirten Tuğçe Dural, "Ben müdürüyle konuşurken, o sırada tacizci başka bir odada hüngür hüngür ağlayıp, bayılma ve kalp krizi numaraları yaptı. En sonunda pişman oldu suçunu itiraf etti. Tacize rağmen adamın gözyaşına, çoluğuna çocuğuna acıyıp affettim. Ama o beni teşhircilikle suçlamış. Bilseydim affetmezdim" dedi.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.