Penturk Haber

Tatar Ramazan’ın o sahnesi geceye damga vurdu

KÜLTÜR

Dün akşam yeni bölümü ile ekrana gelen Tatar Ramazan’ın bir sahnesi geceye damga vurdu. Adeta soluksuz izlenen sahne sosyal paylaşım sitesi Twitter’da da büyük yankı getirdi.

 Tatar Ramazan’ın o sahnesi geceye damga vurdu! Babasına yapılan haksızlığın cezasını kendi elleri ile kestiği gün hapse girerek başka bir şehre sürgün edilen Tatar Ramazan’ın hikayesi dün akşam 3. bölümü ile ekrana geldi. Yayına girdiği günden beri adından söz ettiren Tatar Ramazan dizisinin dün akşam ekrana gelen bölümünde Ahmet’in Tatar Ramazan’ın kollarında can vermesi ve o anda fonda çalan Neşet Ertaş parçası geceye damga vurdu.
Ekranda görmeyi özlediğimiz başarılı oyuncu Bülent İnal’ın canlandırdığı Tatar Ramazan’ın adalet için verdiği mücadeleyi izlerken, mertliğin, cesaretin, onurun zulme başkaldırısı adeta tüyler ürpertiyor. Her bölümü büyük beğeni ile izlenen dizinin dün akşam ekrana gelen bölümünde Ahmet, Tatar Ramazan’ın kollarında can verdi. O sahnede fonda çalan Neşet Ertaş müziği ise duygusal anlar yaşattı. Özellikle Neşet Ertaş'ın sesinin duyulduğu anlar, Twitter'da da geniş yankı getirdi. Ahmet’i öldüren kişinin Çavuş olduğunu öğrenen Tatar Ramazan, öğrendiği bu gerçek üzerine Çavuş’a karşı intikam ateşi ile yanıp tutuşurken, Tatar Ramazan'ın Kirmastılı ile arasında geçen diyalog da sosyal medyanın gündemindeydi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.