Penturk Haber
2013-11-05 02:48:35

KAYSERİ'DEKİ COŞKU VE PKK'LIYA ÖDÜL VERENLERE SORULAN HESAP !

Yıldıray ÇİÇEK

05 Kasım 2013, 02:48

MHP, Ankara'dan sonra ikinci aday tanıtım toplantısını Kayseri'de gerçekleştirdi. Ankara'daki toplantıdan sonra , Kayseri'deki toplantıda da coşkulu ve büyük bir kalabalık vardı. MHP'nin her toplantısı, her mitingi bu coşkuyu ve kalabalıkları barındırmaktadır. AKP iktidarının Türk milletine yaşattıkları sonrası umutlar MHP'de toplanmaya başlamıştır. MHP'nin gelişen olaylar karşısındaki akılcı muhalefeti ve olayların seyrini çözen ve sürekli haklı çıkan politikaları umudun adresi olmaya yetmektedir.

AKP'nin Türkiye'yi başka ülkelerin menfaatleri adına yönetmesi ve CHP'nin ise yedi kocalı Hürmüz misali neyi savunduğunu bilmemesi karşısında MHP'nin ilkeli ve milli konularda dik duruşu millet nazarında medyanın tüm karartma çabalarına rağmen görülmektedir. Yüzbinlerin katılımı ile gerçekleşen mitingler ve büyük salonlara sığmayan kalabalıklar bunun ispatıdır.

Kayseri'de gerçekleşen 'Belediye Başkanları Aday Tanıtım Toplantısı' bunun son ispatı olmuştur. 9 Kasım'da Ankara'da gerçekleşecek olan ve milyonca vatanseverin katılması beklenen "Türkiye" mitingi bu söylediklerimizin en büyük ispatı olacaktır.

Kayseri'deki aday tanıtım toplantısı için Ankara'dan yola çıkan MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli'yi takip eden araç konvoyundan gördüğüm manzara Ankara/Kayseri arasındaki yolda halkın MHP'ye olan ilgisinin 7'den 77'ye herkesi kapsadığı yönündedir. Yaşlı-genç herkesin yollara dökülerek , MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye gösterdiği sevgi görülmeye değerdi. Özellikle yol boyunca dikkatimi çeken ise AKP'li belediyelerde çalışan işçilerin bile yol kenarından bozkurt yaparak konvoyu selamlaması olmuştur. Bir Türk milliyetçisi olarak ,halk ile bütünleşen MHP manzarası karşısında gerçekten yol boyunca herkes gibi bende çok duygulandım.

Kayseri'ye geldiğimizde şehre girişte MHP Liderini karşılayan ve toplantının yapıldığı salonunu taşıran kalabalık duygularımızı daha da kabartmıştır. MHP Kayseri İl Başkanı Mete Eke'nin haftalardır yapmış olduğu çalışmaların yansımasını çok net bir şekilde gördük. Heyecanlı ve coşkulu kalabalık hepimizin gururu oldu.

MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli'nin toplantıda yapmış olduğu konuşmada içinde verdiği mesajlar ise AKP'nin her yönden maskesini düşürmüş ve AKP'nin Türk-İslam düşmanlığı yapan icraatlarını her yönüyle deşifre etmiştir.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin "Yüce dinimiz İslam'ı ihanetlerine kılıf yapmaya çalışan, aldatmayı ve gayri milliliği kendilerine rehber tayin eden insan suretindeki köksüzleri ne zamana kadar destekleyeceksiniz?

Artık yeter demek için neyi bekliyorsunuz?

Kameralar eşliğinde namaza duran, dini duyguları ticarileştiren, samimi Müslümanları hüsrana uğratan bu çürümüşlerle bağınızı koparmak için, Allah için soruyorum, daha neyin olmasını gözlüyorsunuz?

İktidardakilerle geçen her gün İslam'a zarardır.

Bunlarla geçen her gün Türklüğün kaybıdır.

Bunlarla geçen her gün bırakınız yerinde saymayı, geriye gitmek, uçurumun dibine çekilmektir.Bunlarla doğan her gün, biliniz ki hepimize haramdır." şeklindeki sözleri 11 yıllık AKP iktidarının özetini ortaya koyduğu gibi , bu özet karşısında harekete geçmek için yeterli niteliktedir.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kendi memleketinde PKK'lı sözde sanatçılara doğum günü hediyesi olarak ödül vermesinin hesabını "Sizlerin huzurunda Sayın Gül'e, memleketi Kayseri'den soruyorum: Bölücülükten mimlenmiş, fişlenmiş, sabıka yemiş, her sözüyle de PKK'nın yanında ve saflarında bulunmuş bir kişiyi devlet adına onurlandırma yetkisini kendinizde nasıl görüyorsunuz?" şeklinde sorması da Kayseri'nin ve Türkiye'nin öncelikli gündemi olmuştur. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün bu sorulara cevap verebileceğini de sanmıyorum. Her ciddi olayda yaptığı gibi sadece gülecektir !

Türk milliyetçileri her konuda haklı çıkan ,AKP'nin gaflet ve ihanetleri karşısında taviz vermeyen ,onların her adımında maskelerini düşüren liderleri Devlet Bahçeli etrafında yerel seçimlerde başarı yolunda kenetlenmiş bir vaziyette büyük özveri ve fedakarlıklarla çalışmalarını zafere taşıyacaklarına inancım tamdır.

9 Kasım'da Ankara'da gerçekleşecek "Türkiye" mitingi Türk milliyetçileri açısından çok önemlidir. Dosta-düşmana gösterilecek miting manzarasının zafere giden yolda çok büyük bir etkisi olacaktır. 9 Kasım'da Ankara'da buluşmak için şimdiden hazırlıklarınızı yapın…Milyonların elinde sallanmak için Türk bayrakları ,Üç Hilal ve Bozkurt bayrakları dalgalanmak için Ankara'yı beklemektedir.

Ne mutlu Türküm diyene, ne mutlu MHP'liyim diyene, ne mutlu Ülkücüyüm diyene… 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.