Penturk Haber
2012-08-25 02:57:32

KATİLİN SAHİBİNDEN MEDET UMMAK

Yıldıray ÇİÇEK

25 Ağustos 2012, 02:57

 Türk milleti her gün şehitlerimizin acısını devam ediyor. Bu acıları ana kaynağı anlamakta zorlanan ve bilinen gerçeği gizleyen siyasiler ve onların çizgisine hizmet eden medyada köşe tutanlar, yine klasik yalan propagandalara başladılar.

ABD'ye hizmette sınır tanımayan iktidar yöneticileri ve yandaş medyada Amerika'yı korumak adına büyük bir titizlik yaşanmaktadır. Türk ve ABD heyetleri kritik bir toplantı yapacakmış, 5 maddelik gündem konularında ilk sırayı PKK ile mücadele alacakmış…

Yıllardır aynı masallarla Türkiye'yi uyutmaya devam ediyorlar. PKK'yı koruyan ve yönlendirenlerle sözde PKK'ya karşı mücadele edilecekmiş… ABD PKK'nın koruyucusu, AKP ise ABD'nin projelerinde taşeron… Bu şartlarda kim kiminle mücadele edebilir?

PKK'nın yeri belli, yurdu bellidir. Kandil'de Barzani'nin sağladığı şartlarla beslenen, korunan ve yönlendirilen terör örgütü PKK'ya karşı bugüne kadar mücadele adına bir tane somut adım atmayan ve Türk devletinin Kandil'e yapmak istediği operasyonu yıllardır engelleyen ABD ile neyin mücadelesinden bahsediyorsunuz?

İktidar şakşakçıları ve siyasi günah örtücüleri siz bu milletle dalga mı geçiyorsunuz?

PKK ile mücadele edilmemesi için Türkiye'nin önüne her türlü engeli çıkaran ve PKK'nın yol haritasını veren ABD'den medet ummak herhalde sağlıklı bir akılın işi değildir.

ABD'de Türkiye'ye her türlü düşmanlığı yaptığı gibi, bir de Ortadoğu Bölgesi'ndeki hedefleri için Türkiye'nin bütün imkânlarını kullanmaya çalışmaktadır. ABD'nin Türkiye'yi maşa olarak kullandığı en son yer Suriye olmaktadır. PKK'da ABD'nin Ortadoğu Bölgesinde kullandığı seyyar maşadır. ABD maşaları kullanarak sadece kendi menfaatlerine bakmaktadır.

ABD, AKP, Barzani ve Talabani birbirini kontrol ederek Kandil'de yuvalanan PKK'nın başına bir şey gelmemesi için çok büyük uğraş vermektedirler. Âmâ buna rağmen AKP hükümeti ile ABD PKK'ya karşı mücadele edecekmiş gibi haberler yaptırıyorlar. Şehitlerimizin sayısı ne zaman artış gösterirse aynı yalanı servis ediyorlar. ABD'nin varlığı sürdükçe PKK'nın terör eylemleri de sürecektir.

ABD'nin verdiği yol haritasına göre "PKK açılımını" hayata geçirmeye çalışan AKP'den de PKK ile mücadele etmesini istemek sadece hayaldir.

Irak'ın kuzeyine "Güneş Operasyonu" yapılmak istendiğinde "Kürdistan'dan defolun" diye Türk askerini kovan ABD idi. PKK tarafından kaçırılan Türk askerlerimiz için Irak'ın kuzeyinde PKK tarafından masa kurulmuş ve o masa etrafında PKK'lı teröristler, PKK'nın kapatılan partisi DTP'li sözde milletvekilleri, Barzani'nin adamları vardı. O masa etrafında toplanmış ihanet şebekesi, askerlerimizi ABD'li komutana teslim etmiş, o komutanda askerlerimizi Türkiye'ye getirmişti. Yani bu kadar uyumlu ve sistemli çalışanlar birbirine zarar verir mi?

ABD dünyayı kandırıyor, AKP ise Türkiye'yi…

PKK'nın sahibi ABD'dir. Sahibi evladına kıyar mı? Kıymadığını göstermek için daha ne yapması gerekiyor?

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.