Penturk Haber

Yüzyılın Yalanı' Hakkında İMAG'dan Açıklama

GÜNDEM

İMAG temsil heyeti Çemberlitaş semtinde İstanbul Türk ocağı önünde "yüzyılın yalanı ve ermeni katliamı" isimli resim sergisini düzenleyen MHP fatih ilçe başkanlığının etkinliğini ziyaret etti. ziyarette İMAG adına başkan av. ali rıza kaplan bir basın açıklaması yaptı.İşte o açıklama;

 Türk milletinin şerefli mensupları

Tarihin en onurlu ve mazisi milleti olarak, haksız ve mesnetsiz bir iftira ile karşı karşıyayız.

1.dünya savaşının sözde galibi büyük Britanya Devleti’nin Türk topraklarını işgal bahanesi olarak ortaya attığı sözde ermeni soykırımı iddiası, yakın yüzyılın en büyük yalanı, iftirası olarak dünya kamuoyunun gündemine getirilmiştir.

Mondros mütarekesinin hemen sonrasında, İstanbul'un işgaline müteakip başta Ziya Gökalp olmak üzere, yüzlerce fikir adamı, yüksek rütbeli subay, gazeteci, yazar ve devlet adamı gündemdeki iftira dayanak gösterilerek tutuklanmış ve malta adasına sürülmüştür.

Yaklaşık 2 yıl süren tevkif ve sürgünlerin temel dayanağı olarak 1.dünya savaşı sırasında Osmanlı vatandaşı olan ve savaşta Osmanlıyı arkadan vuranları kapsayan tehcir olayı sebep gösterilmiştir.
İngiliz işgal Komutanlığı’nın tüm araştırmalarına ve hatta abd dışişleri bakanlığından deliller istenmesine rağmen, işgal altındaki Türk topraklarında haksız soykırım iftiralarına hiçbir delil bulamamışlar dır. böylece İngiltere Malta’da tutsak ettiği Türkleri serbest bırakmak zorunda kalmıştır.

M.Kemal önderliğinde Anadolu ihtilalini başlatıp istiklal harbini kazanan Türklere karşı artık işgalci güçlerden umduğunu bulamayan Taşnak-Hınçak katillerinden oluşan Ermeni diasporası tarihi süreç içerisinde asala terör örgütü ile Türk diplomatlarına silahlı saldırılar düzenleyerek iftiralarını dünya kamuoyunda diri tutmaya çalışmıştır.

Ancak hakikatler asla gizli kalmamış 1980 li yıllardan itibaren açılan Osmanlı, İngiliz ve Rus arşivlerinde titiz çalışmalar yürüten milliyetçi Türk bilim adamları, Ermeni diasporasının iddialarının ne denli mesnetsiz olduğunu bir kez daha ortaya koymuşlardır.

Tertemiz ceddimize yönelik iddia ve iftiraların tarih ve hukuk önünde kanıtlayamayanlar bu seferde kirli siyasi manevralarla uluslar arası sermayeyi araç olarak kullanarak Türk milletine iftiralarını sürdürmektedirler.
Ermeni diasporasının ve Ermenista'nın tek amacı Yahudilerin Almanlardan aldığı gibi bizden yüklü tazminatlar ve topraklarımızı almaktır.

İçimizden hain ve gafil aydınlar siyasetçiler çıksa da necip Türk milletinin öz evlatları Türk milliyetçileri var oldukça bu hedeflerine asla ulaşamayacaklar.

Tarih, Türk milletini haklı çıkarmıştır. hiç bir hakikat yalanlarla gizlenemez. Bu gün gafil ve hainlerce sergilenen özür komedisisi ise soykırımı dolaylı tanımanın ön aşamasıdır.

Gaflet ve delalet Türk milletinin temiz mazisini asla karalayamayacaktır. 

Yaşasın Türklük Varolsun Vatan.

28.04.2015

Türk Ocağı önü
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.