Penturk Haber

O Kadına Uçak Bileti Satılmayacak

GÜNDEM

İstanbul Havalimanı'nda rötar yapan uçak nedeniyle personele ağır hakaretler edip sözlü saldırıda bulunan yolcu, sosyal medyada gündem oldu. Kaynak: İstanbul havalimanında kadın çalışana küfür eden kadın gündeme bomba gibi düştü

 Yeni açılan İstanbul Havalimanı'nda Funda Esenç adlı kadın yolcu uçağı rötar yapınca havayolu şirketi çalışanına küfür ve hakaretler savurdu. O anların görüntüleri ise cep telefonu kameralarına yansıdı.

 İstanbul Havalimanı'ndan Bodrum'a gidecek tarifeli seferin gecikmesi nedeniyle çıkan tartışmada kadın yolcunun hakaretlerine maruz kalan özel yer hizmetleri şirketi çalışanı, pazartesi günü savcılığa giderek suç duyurusunda bulunacak. Şirketten yapılan açıklamada söz konusu yolcuya diğer uçuşları için bilet satılmayacağı açıklandı.

Bileti iptal edildi

Atlasglobal Havayolları da Bodrum'dan dönüş için bilet satın alan F.E'nin uçuş biletinin iptal edildiğini kendisine bildirerek, ücreti iadesi yaptı.

Söz konusu yolcuya Atlasglobal'in diğer uçuşları için bilet satılmayacağı aktarıldı.

 İstanbul'dan Muğla'ya gitmek için tercih ettiği havayolu şirketine ait uçağın rötar yaptığını öğrenen Funda Esenç, sinirini kadın görevliden çıkarttı. Hakaret edip küfürler savuran Funda Esenç'e diğer yolcular tepki gösterdi. Çalışanın bir ara üstüne gitmesi sonrasında kendisini 'Fiziksel temas yok' sözleriyle korumaya çalışan Esenç'e bir kadın da; 'Bunları bana söyleseniz ben döverdim' ifadelerini kullandı..

 

İŞTE O OLAYLI VİDEO

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.