Penturk Haber

LGBT sembollerini yasaklayan LC Waikiki'ye büyük destek

GÜNDEM

Türkiye’nin küresel tekstil markası LC Waikiki, sapkınlığa prim vermeyerek, mağazalarında LGBT sembolleri ve renklerinin kullanımını yasakladı. Kararın duyulmasının ardından sapkın grupların hedefi haline gelen markaya, vatandaşlar sosyal medyadan açtıkları etiketlerle büyük destek verdi.

Allah’ın lanetlediği eşcinsel ilişkiyi normalleştirmeye çalışan LGBT lobilerine boyun eğmeyerek mağazalarında sapkın grubun sembollerinin ve renklerinin kullanılmasını yasaklayan LC Waikiki’ye vatandaşlardan büyük destek geldi.

Türkiye’nin tekstil devlerinden ve dünyanın sayılı markalarından olan LC Waikiki, ülkemizde başlatılan LGBT ahlaksızlığına karşı direniş başlatan ilk marka oldu.

LC Waikiki sapkınlara boyun eğmedi

Özellikle sosyal medya üzerinden toplumun ahlakını bozmaya yönelik yoğun faaliyetler yürüten sapık LGBT’ye birçok marka ve mağaza destek vererek ahlaksızlığın yanında yer aldı.

Türk toplumunun aile yapısını bozmak için yürütülen bu propagandaya karşı dik duran LC Waikiki, aile ve toplum değerlerinin yanında yer aldığını kendi personeline duyurdu.

“LGBT’yi andıran sembolleri kullanmayın”

Şirket tarafından çalışanlarına gönderilen e-mailde, LGBT adlı ahlaksız ve sapık yapılanmayı andıran ve bu sapıklara ait sembollerin mağazalarında kullanılmaması ve personelin de bunları andıracak semboller taşımaması talep edildi.

Linç kampanyasına karşı halktan destek

LC Waikiki’nin ahlaki değerler yanında dik duruşu, başta CHP’nin yayın organı olan Halk TV’yi rahatsız etti. Ulusalcı, solcu ve sözde çağdaş kesim tarafından başlatılan boykot ve linç kampanyasına karşılık, toplumun büyük bir kesimi LC Waikiki’nin yanında yer aldı.

Sosyal medya kullanıcıları, #TebriklerLCWaikiki, #YanındayızLCWaikiki, #LCWaikikiDestek etiketleriyle firmanın kararını desteklediklerini vurguladılar.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.