Penturk Haber

İstanbul O Düğünü Konuşuyor

GÜNDEM

İstanbul’un Saygın İş adamlarından Arapoğlu dünya evine girdi.

 İstanbul O Düğünü Konuşuyor

İstanbul’un Saygın İş adamlarından Arapoğlu dünya evine girdi.

İş Dünyasının Sevilen İsmi ve Yepita Börek Zincir Mağazalarının Genel Müdürü Engin Arapoğlu Pendik Divan Otel Asia’da görkemli bir davetle konuklarını ağırladı.

İş Dünyasının Başarılı ismi ve MHP İstanbul Eski İl Başkan Yardımcısı Fikriye Sancaklı ile dünya evine giren Arapoğlu - Sancaklı çifti davetlilerine teker teker ilgilenerek hoş geldin ettiler.

Uzun zamandır İstanbul Cemiyet hayatının bir araya gelememesi Arapoğlu –Sancaklı çiftinin düğünleri İş Dünyası, Siyaset ve Sanat camiasını bir araya getirdi.

Arapoğlu –Sancaklı çiftinin nikah şahitliğini MHP Kocaeli Milletvekili 1.Adayı Saffet Sancaklı,Düzce Ticaret Odası Eski Başkanı Nusret Özsoy ve Abdurrahman Külünk yaptılar.

Düğün program Consepti davetliler tarafından büyük beğeni toplarken İkramdan, masalara, oturma düzeninden orkestra ve sahne alacak sanatçılara kadar en ince ayrıntılarına kadar düşünüldüğü ve Arapoğlu Sancaklı çiftinin ortaklaşa karar verdikleri de gözlerden kaçmadı.

Gecede Bosnalı sanatçıların sahne alması ise geceye damgasını vurdu .

Düğün programının sona ermesi sürecinde Arapoğlu ve Sancaklı çifti davetlilerine iştiraklerinden dolayı memnuniyetlerini belirterek teşekkürlerini sundular.

Gecede objektiflerimizden kaçmayı başaramayan MhpMyk üyesi Erol Gül, MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Alper Kaan Boran, Asri Karaaslan Uzun, MHP Fatih ilçe Başkanı Ali Çolak, MHP Pendik Eski Teşkilat Başkanı ve MetsanOtamat Genel Müdürü Hakan Çeçen, Rüstem Fırat,İş adamı Nusret Özsoy , Sevilen Tiyatrocu Mümtaz Senik,Lale Zor ve Ceyda Kale, Modafen Koleji Genel Müdürü Fatih Kanberoğlu,Özel Erdem Hastanesi Genel Müdür Abdurrahman Külünk, Özkan Doğan,Koçak İnşaat Genel Müdürü İsmail Koçak, Sanayi Cengiz Cani,İş adamı Merih Balta, sanayici Bora Yüzer , Bora Palaska ilk göze çarpan isimlerdi.

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.