Penturk Haber

Devlet Bahçeli'den Erdoğan'a ilginç benzetme

GÜNDEM

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis'teki grup konuşmasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a göndermede bulundu.

 MHP genel başkanı Devlet Bahçeli, grup konuşmasında gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. ''SURİYE'NİN TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜ KORUNMALI''

Bahçeli "Bizim için öncelikli konu Suriye'nin toprak bütünlüğü ve ülkedeki iç savaşın sona ermesidir." dedi. Cilvegözü Sınırkapısı'nda meydana gelen saldırıya da değinen Bahçeli "Sınırdan kimlerin gidip geldiği iyi kontrol edilmeli. Görülmektedir ki sınırlarımız barut fıçısına, ateş topuna dönüşmüştür. Suriye'deki kör dövüşün Türkiye'ye maliyeti yıkıcı, neden olduğu sonuçları yakıcı olmaktadır" değerlendirmesinde bulundu.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

''BÖLÜCÜLÜK, AKP HİMAYESİNE ALINMIŞTIR''

"44 yıl önce Türk milleti için hangi amaçlarımız varsa aslından ve gerçeklerinden korkmadan daha da yükseğiyle bizim hedefimiz pusulamızdır. MHP, Türkiye'ye sahip çıkacak; Türklüğü kaderiyle başbaşa bırakmayacaktır. Türkiye, bir Yugoslavya bir Irak olmayacaktır; buna izin vermeyeceğiz. AKP hükümeti tüm imkan ve kaynaklarını devreye sokarak ismine süreç dediği bir ihanet serüvenine girmiştir. AKP-PKK-BDP'li bölücü ortaklık, aşama aşama ilerlemektedir. Bölücülük AKP'nin himayesine alınmış, PKK, AKP'nin yanında hizanlanmıştır.

''ERDOĞAN BAŞKAN, PKK ŞAMPİYON''

Başbakan Erdoğan PKK'nın yan ürünü olan BDP'yi yanına alarak Türkiye'ye ve Türklük'e savaş ilan etmiş gibidir."

İmralı sürecine ilişkin de çarpıcı açıklamalarda bulunan Bahçeli, yaşanan süreci bir filme benzetti. Bahçeli, "İmralı isimli bölücü metrajlı film çekilmektedir. Bu filmde Yönetmen ABD, Makyajcı Avrupa Birliği, Set dekoratörü peşmerge, kamera sözde aydınlar, ses tasarımcıları ise CHP olmuştur" dedi. Bahçeli "Süreç sonunda Erdoğan Başkan, PKK şampiyon denilirse kimse şaşırmamalıdır" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.