Penturk Haber

AK Parti'de İstifa Seli

GÜNDEM

AKP istifalarla sarsılıyor. Anadolu’nun dört bir tarafından istifa haberleri geliyor. AKP-BDP yakınlaşmasına sesli tepkiler gelmese de...

 AKP istifalarla sarsılıyor.

Anadolu’nun dört bir tarafından istifa haberleri geliyor. AKP-BDP yakınlaşmasına sesli tepkiler gelmese de AKP içindeki huzursuzluk her geçen gün kendini gösteriyor.

Basit sebepler yüzünden birbirine giren teşkilatlarda istifalar durdurulamıyor.

Seferihisar, Çayırova, Havza gibi bir çok beldeden arka arkaya gelen haberlerden sonra AKP İzmit Kadın kolları da dağıldı.

Bizim Kocaeli gazetesinde yayınlanan habere göre AKP İzmit İlçe Kadın Kolları Teşkilatı karıştı. Aysel Demirtaş`ın başkanlığını yaptığı ilçe kadın kolları yönetiminde bulunan 4`ü icra kurulu üyesi olmak üzere 5 yönetici, partideki görevlerinden istifa etti. Yönetimde yaşanan bu istifalar teşkilat içinde sıkıntı yarattı. İlçe başkanı Ali Korkmaz`ın istifaların kamuoyuna duyurulmaması, gizli kalması için ilçe kadın kolu başkanı Aysel Demirtaş`a talimat verdiği iddia edildi.

Teröristbaşı’nın telekonferans yolu ile örgütü direkt olarak yöneteceğinin haberinin doğrulanmasından sonra yurt genelinde huzursuzluğun arttığı ve bir çok beldede yeni istifaların geleceği konuşuluyor.

AKP güdümündeki büyük medyada ise bu haberler henüz kamuoyuna duyurulmuyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.