Penturk Haber
2014-06-28 16:08:15

EMEKLİ ORGENERAL ÇETİN DOĞAN AKP'YE YAKIŞMAZ MI?

Yıldıray ÇİÇEK

28 Haziran 2014, 16:08

 Hem de ne yakışır. AKP'de hiç yabancılık çekmez. Sözlerini AKP kimliği ile söylese aldığı alkışlar desibel rekoru kırardı. Çetin Doğan'ın Silivri Cezaevi çıkışında yaptığı '7. yüzyılda Arapları geliştirmek için yapılan yasaların bugün ebedi ve ezeli olarak kalmasına imkan yoktur' sözüyle -ı Kerim'i hedef alan açıklamalarını AKP kimliğiyle söylemediği için Çetin Doğan'a AKP'liler tepki gösteriyor. Haklılar AKP çatısı altında Kuran'ı Kerim'e saldırsa , dalga geçse hiç problem yaşamazdı. Belki de Çetin Doğan Silivri Cezaevi'nden çıkarken yüce kitabımız -ı Kerim'e AKP'ye geçebilmek için saldırdı. Çetin Doğan baktı ki ,Kuran'ı Kerim'in ayetleriyle "Bakara-Makara" diye dalga geçenler, "Her Cuma bir ayet sallıyorum" diye yaptıkları geyiklere malzeme yapanlar, AKP'nin baş tacı yaptığı kişiler oluyor. O yüzden Çetin Doğan "Benim için en uygun adres AKP olabilir" demiştir.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz'un "İslam´a ve Kur´an´a dil uzatmak kimsenin haddi değil" diye gösterdiği tepkiden dolayı Çetin Doğan AKP'ye geçme konusunda kesinlikle ürkmesin…

Çetin Doğan, Salih Kapusuz'u ve benzerlerini, Kuran-ı Kerim'le dalga geçen, alaya alan Egemen Bağış'a tepki gösterirken hiç görmüş müdür?

Çetin Doğan, Salih Kapusuz'u ve benzerlerini, "Biz rahmet için geldik gazap için değil. Bizim rahmetimiz gazabımızı aşacaktır inşallah..." diyerek kendini Allah yerine koyan (tövbe haşa) Recep Tayyip Erdoğan'a tepki gösterirken görmüş müdür?

Çetin Doğan, Salih Kapusuz'u ve benzerlerini, "Allah'ın bütün vasıflarını toplamış bir lider Sayın Recep Tayyip Erdoğan var." diyen AKP milletvekiline tepki gösterirken görmüş müdür?

Çetin Doğan, Salih Kapusuz'u ve benzerlerini, "Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Tayyip Erdoğan'a biz o kadar bağlıyız ve aşığız ki bizim için adeta ikinci peygamberdir" diyen AKP il başkanına tepki gösterirken görmüş müdür?

Çetin Doğan, Salih Kapusuz'u ve benzerlerini, şair kılıklı ruh hastaları "Tayyip'i üzmek , Allah'ı üzmektir" mısralı şiirler yazdığında tepki gösterirken görmüş müdür?

Çetin Doğan, Salih Kapusuz'u ve benzerlerini , AKP Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin'in "Sayın Başbakanımıza dokunmak bile inanın bence ibadettir" şeklindeki açıklamasına tepki gösterirken görmüş müdür?

Çetin Doğan, Salih Kapusuz'u ve benzerlerini , Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas'ın Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V.) Müslümanlara emrettiği ibadetleri tanımlayan 'sünnet' kavramını kullanarak Başbakan Erdoğan'ı "Bu Tayyip Erdoğan sünnetidir" diye yüceltmesi karşısında tepki gösterirken görmüş müdür?

Görmemiştir , görmesi mümkün değildir. O yüzden rahat bir şekilde gitsin AKP'ye üye olsun ve AKP rozeti takarak rahat bir şekilde Kuran-ı Kerim'e saldırma hadsizliğini sürdürsün. Çetin Doğan bizim bu sözlerimize inansın ve güvensin , bunları yaparken sadece Recep Tayyip Erdoğan'ı överek yapsın, hiçbir sıkıntı yaşamayacaktır. Hatta Egemen Bağış'ın yaşadığı gibi , AKP toplantılarında en fazla alkışı alacaktır.

İslam düşmanlığını en iyi yaşayacağı ve yaşatacağı yer AKP çatısıdır. AKP'nin siyasi menfaatlerine katkı verdikten sonra bu manadaki duygu ve düşüncesini en iyi tatmin edeceği yer AKP'dir.

 Çetin Doğan "İslam´a ve Kur´an´a dil uzatmak kimsenin haddi değil" sözünü AKP'ye katıldıktan sonra bir daha asla duyması mümkün değildir. Birde Kuran'ı Kerim'i hedef yapıp , kurşun yağmuruna tutan ABD askerlerine dua ederse AKP'nin en gözde adamı olacaktır.

Bakalım Çetin Doğan AKP'ye katılma kararı alırsa , AKP'nin en gözdesi Egemen Bağış mı yoksa Çetin Doğan mı olacak? 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.