Penturk Haber

Ülkü Ocakları’ndan Gençlik Çalıştayı ve Gençlik Kurultayı

EĞİTİM

ÜLKÜ OCAKLARI Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi’nin belli aralıklarla düzenleyeceği çalıştayların ilki, 8 Şubat 2013 tarihinde gerçekleştirilecek. „

 Çalıştay, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi’nin gerçekleştireceği önemli bir faaliyeti olması münasebetiyle, farklı alanlarda ihtisas yapma kaygısı güden ve Türkiye’nin dört bir yanındaki güzide ocaklarımızdan gelen onlarca ülkünün hem birbiriyle tanışması hem de Ülkücü Hareket’e katkı sunmasını birlikte amaçlamakta.

Çalıştayda Ülkücü Gençliğin Türk Dünyası bağlamında ulusal ve uluslararası vizyonu, iletişim ve bir sivil toplum hareketi olarak Ülkücü Gençliğin sosyal sorumluluk projeleri içerisindeki yeri, Türk milliyetçiliğinin kurumsal kimliği, istihdam ve kariyer planlaması gibi Türk gençliğinin temel sorunlarının tartışılması suretiyle bir durum analizi yapılarak çözüm önerileri sunulacak. Gün boyu sürecek çalıştay sonucunda, konulara ilişkin bir sonuç bildirgesi hazırlanacak ve 9 Şubat 2013 tarihli Gençlik Kurultay da kamuoyu ile paylaşılacak.

Ayrıca 9 Şubat Cumartesi günü Saat 13.00’te Ankara Arena Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan Gençlik Kurultayımızda konuşmalar, konserler ve halk oyunları gösterileri olacak.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.