Penturk Haber

Oğuz Ata İlköğretim Okulu’na Ziyaret

EĞİTİM

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından Aksaray’ın Dikmen Köyü’nde yaptırılan Oğuz Ata İlköğretim Okulu’na bir...

 Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından Aksaray’ın Dikmen Köyü’nde yaptırılan Oğuz Ata İlköğretim Okulu’na bir ziyaret gerçekleştirildi.

Öğrencilere karnelerinin verildiği ziyarette hediye olarak boyama ve hikaye kitabı hediye edildi. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı, Okul Müdürü ve öğretmenler ile Türk eğitim sistemi üzerine istişarelerin yapıldığı ziyarette Türk milletinin en büyük sorunlarından birinin eğitim sorunu olduğunun belirtilerek, Ülkü Ocakları’nın Türk milletinin refaha erişmesi hususunda üzerine düşen vazifeleri yapacağının altı çizildi.

Sonrasında Oğuz Ata İlköğretim Okulu’nun yapımındaki katkılarından ötürü Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz’a Dikmen Köyü Muhtar’ı tarafından, plaket verildi. Muhtar Sayın Halil Özmen, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’yi temsilen plaketi alan Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz’a teşekkür dileklerini iletti.

Ayrıca ziyarete Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sayın Zuhal Topçu, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Sayın Ahmet Selim Yurdakul, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Sayın Turan Yaldır, Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl Başkanı Sayın Rıfkı Karabacak ve Aksaray Ülkü Ocakları Başkanı Sayın Ferit Köse katıldılar.

Daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl Başkanlığı’na geçilerek Ülkücü Hareket’in mensuplarıyla bir hasbihal yapıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.