Penturk Haber

84 Ülkü Evi Açıldı

EĞİTİM

Proje ilanın ardından bugüne kadar Türkiye genelinde 84 Ülkü Evi, bir apartman ve bir pansiyon açıldı. Bunun beraberinde hemen hemen bütün illerimizde projeyi yürütecek olan Mütevelli Heyetleri’nin oluşumu tamamlandı.

 Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı bu ayın başında ilân ettiği "Ülkü Evleri" projesini süratle hayata geçirmeye başladı. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'ndan bildirildiğine göre bu kısa sürede, Türkiye genelinde 84 Ülkü Evi, bir apartman ve bir pansiyon açıldı. Bu konuda yapılan Baın Açıklaması şu şekilde:

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak daha önce duyurusunu yaptığımız Ülkü Evleri adlı projemizi tüm hızla hayata geçirmekteyiz. Türkiye’nin dört bir tarafında üniversite öğrencisi olan Ülküdaşlarımızın barınmaları ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanması için hizmet verecek olan Ülkü Evleri, aynı zamanda topluma kazandırılacak nesillerin milli manevi değerlere haiz, devlet-millet menfaatine duyarlı, milliyetçi dünya görüşüne sahip bireyler olarak yetişmesi amacıyla kurulmaktadır. 

Proje ilanın ardından bugüne kadar Türkiye genelinde 84 Ülkü Evi, bir apartman ve bir pansiyon açıldı. Bunun beraberinde hemen hemen bütün illerimizde projeyi yürütecek olan Mütevelli Heyetleri’nin oluşumu tamamlandı.

Türkiye geneli mevcut durum ise şu şekildedir:

ADIYAMAN

2 Ülkü Evi ANTALYA 4 Ülkü Evi ARTVİN 4 Ülkü Evi BAYBURT 5 Ülkü Evi BİLECİK 1 Ülkü Evi BİTLİS 2 Ülkü Evi BURDUR 25 Kişilik Pansiyon ÇANAKKALE 2 Ülkü Evi DENİZLİ 2 Ülkü Evi ERZURUM 2 Ulkü Evi ESKİŞEHİR 3 Ulku Evi G.ANTEP 5 Ülkü Evi GİRESUN 1 Ülkü Evi HATAY 5 Ülkü Evi İÇEL 2 Ülkü Evi İSTANBUL 5 Ülkü Evi İZMİR 2 Ülkü Evi KASTAMONU 2 Ülkü Evi KARAMAN 1 Ülkü Evi KAYSERİ 6 Ülkü Evi KIRIKKALE 1 Ülkü Evi KONYA 3 Ülkü Evi MANİSA 2 Ülkü Evi NİĞDE 1 Ülkü Evi OSMANİYE 2 Ülkü Evi SAKARYA 4 Ülkü Evi SAMSUN 2 Ülkü Evi SİVAS 7 Ülkü Evi Ş.URFA 3 Katlı Apartman TOKAT 6 Ülkü Evi YALOVA 1 Ülkü Evi

Her geçen gün yeni Ülkü Evleri açılacak ve üniversitelerin güz dönemi başlangıcında tüm illerimizde yeterli sayıda Ülkü Evi hizmete geçirilecektir. Proje kapsamında detaylı bilgi almak için Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. (www.ulkuocaklari.org.tr )

Ayrıca proje kapsamında destek olmayan isteyenler de 0312 285 44 44 numaralı telefonu 09:00 - 23:00 saatleri arasında arayarak soru , görüş ve önerilerinizi bize iletebilirsiniz. 
Ülkü Evlerimizde barınmak isteyen arkadaşlarımızın ise üniversiteyi kazandıkları şehirlerdeki İl Başkanlıklarımıza başvurmaları yeterlidir.

Yorumlar (1)

resultaşdelen 11 Yıl Önce

DAVAMIZIN KÖKLÜ BİR SAYGINLIĞININ, GÖSTERGESİDİR, BU HAREKET.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.