Penturk Haber

Yunanistan haddini iyice aştı: Türkler yok edilmeli

DIŞ POLİTİKA

Küstah bir şekilde Türkiye'yi soykırım yapmakla suçlayan Yunan spiker İoannis Theodoratos, "Batı Türkiye'nin nükleer ve balistik füzeler üretmesine göz yumuyor" diye konuştu.

Yunan Bluesky kanalının muhabiri İoannis Theodoratos, Türkiye'nin "sürekli bela çıkartan haydut bir devlet" olduğu hezeyanında bulunarak küstah ifadeler kullandı.

Batı'nın Türkiye'nin nükleer ve balistik füzeler üretmesine göz yumduğunu iddia eden Theodoratos, "NATO İttifakı'nın beyin hasarı sorunu var. Batı bunun bedelini ödeyecek çünkü ne olacağını anlayamıyor" dedi.

Türkiye'nin Ermenilere, Rumlara, Süryanilere ve Kürtlere karşı katliam yaptığı yalanını ortaya atan Theodoratos, akla ziyan sözler sarfetti.

Theodoratos, Türkiye'nin "bölgede istikrarı bozan bir unsur" olduğunu ileri sürerek şunları kaydetti:


"İşte bu yüzden Türkiye yok edilmeli yani bu şekilde olan bir Türkiye yok edilmeli. Türkiye'nin tamamen yok olmasını kastetmiyoruz. Hayır biz Türk değiliz ki böyle düşünüp başkalarını yok etmeyi amaçlayalım."

Türklerin çoğunun Yunan kökenli olduğunu iddia ederek gülünç ifadeler kullanan Theodoratos, ayrıca Türkiye ile yakın işbirliği içinde olan Macaristan ve Polonya gibi Avrupalı devletlere de sitem etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.