Penturk Haber
2012-11-27 08:32:45

BAŞINI KALDIRAN FİTNE

Yıldıray ÇİÇEK

27 Kasım 2012, 08:32

 MHP'nin 4 Kasım kongresi öncesi yoğun bir tempoda . Kongreden sonra geçirdiğimiz dolayı kongre sonucunu ve yansımasını fırsatı bulamamıştık. MHP'nin kongresi coşkulu bir kalabalığın Türkiye'ye verdiği umut ışığı ve beklendiği gibi Sayın Devlet Bahçeli'nin zaferiyle sonuçlandı. Son günlerde anketlerde MHP'nin umut ışığı olma konusunda büyük atılım içinde olduğunu göstermektedir. MHP yükselişe geçtikçe ve her yükselme çabası içine girdikçe önüne her türlü tezgahlar, provokasyonlar ve karanlık çıkarılmaktadır.

MHP Devlet Bahçeli'de 4 Kasım günü kongrenin sonucunda yaptığı konuşma içerisinde buna vurgu yaparak "Bugün, başını kaldıran fitne amacına ulaşamamıştır. içten oyma ve etkisiz kılma girişimleri sonuçsuz kalmıştır. MHP'ye kurulan tuzaklar boşa çıkarılmıştır. İçimize sokulmaya çalışan dedikodu ve entrika Türkiye sevdalısı siz değerli dava arkadaşlarım tarafından yerle bir edilmiştir." demiştir. Tabii bu sözler en çok kimi rahatsız ediyorsa bu sözler üzerinden yine onlar "Başını kaldıran fitne" olmaya devam etmektedirler.

MHP kongresi üzerinden yaklaşık 3 hafta geçmesine rağmen hala MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin bu sözlerini kırk şekle sokarak ve sanki iftiranın merkezi değillermiş gibi propagandalar yapmaktadırlar.

Alınmakta çok haklılar…

Çünkü, MHP Lideri Devlet Bahçeli ve MHP heyetinin Türkmenlere sahip çıkmak için Kerkük'e gitme girişimini"Devlet Bahçeli Kürdistan'ı tanımaya gidiyor" diye kara propagandaya çeviren bunlardı.

Çünkü, MHP'ye kurulan kaset tuzakları üzerinden kongre zamanı propagandalar yaparak Ülkücü tabanı ve delegeyi etkilemeye çalışan bunlardı.

Çünkü, MHP Lideri Devlet Bahçeli hakkında uydurma mektuplarla "Devlet Bahçeli MİT ajanıdır" diye gazetelerde, haber sitelerinde propagandalar yapanlar bunlardı.

Çünkü, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin hastanede tedavi gördüğünü ve kongrede aday olmayacağını ve son gün adaylıktan çekileceğini A şahsa yada B şahsa yerini bırakacağı propagandasını yapan bunlardı.

"Başını kaldıran fitne" kongre sürecinde akla hayale gelmeyecek üretimler yaptığı gibi , bundan sonrada yapmaya devam edecektir. Bunlar şimdi başını kaldırmak için önümüzdeki yerel seçimler için pusuya yatmaya hazırlanmaktadır. "Devlet Bahçeli tekrar kazandı, bu MHP'ye oy verilmez" şeklinde zemin çalışmalarına kongre biter bitmez başladılar. MHP'de "Değişim" isteyenlere önderlik edenlerin 2009 yılında gerçekleşen yerel seçimlerde MHP'nin başarısız olması için gösterdikleri çaba hafızalarımızda hala yerini korurken, MHP yönetimi ve MHP tabanı önümüzdeki süreçte "Başını kaldıran fitneye" karşı oldukça dikkatli olmalıdır. MHP tarihinin en büyük belalısı her zaman "Başını kaldıran fitne" olmuştur. MHP kurulduğu günden bu yana MHP'ye zarar vermek için "başını kaldıran fitneler" adeta yol arkadaşlığı yapmaktadır.

"Başını kaldıran fitne" tanımına uyan kimse , MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin sözlerini onlar üzerine alınmalıdır. Zaten onlarda yeterince kendilerini belli etmektedir.

"Başını kaldıran fitnenin" önümüzdeki süreçte de başarılı olmaması için her Ülkücü iman ve inanç birlikteliğiyle birbirini kontrol etmelidir.

Planladıkları gibi "Yeni MHP" yaratma fırsatını bulamadılar ama MHP'nin başarısız olması için fırsat yaratıp bunun üzerinde çalışacaklardır.Geçmişte bu manada sicil sahibi olanlar ,gelecekte de aynı zihniyetle hareket edecektir. Hiçbir MHP'li buna müsaade etmemelidir. MHP'nin başarısı için çalışmayacak ve o duruşu sergilemeyecek kim varsa şimdiden ayıklanmalıdır. "Başını kaldıran fitnenin" etkisinde kalan ve kalacak olanlarla mücadele de başarılı olunursa MHP de her manada başarılı olacaktır.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.