Penturk Haber
2013-05-28 04:44:59

AÇIN HAYVANAT BAHÇELERİNİ AKİL ADAMLAR GELİYOR

Yıldıray ÇİÇEK

28 Mayıs 2013, 04:44

 Akil İnsanlar Heyeti Karadeniz Grubu -Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu " hayvanlar bile anlamış ama bazı insanlar anlamıyor" demiş… "Akil Adamla" aynı aklımın ucuna gelmezdi. Bu hayvanlar anlar ama insanlık vicdanı kimse anlamaz.

Sırtlan sürüleri karakol basıp asker ve polis şehit eden alçakları savunmayı ,yüceltmeyi insanlar değil olsa olsa hayvanlar anlayabilir.

Kundaktaki bebeği , camiden çıkan dedeyi , karnında bebeği ile hamile gelini kurşuna dizen PKK'lı alçakları insanlık duygusu olan kim savunabilir?

Akıl, vicdan ,merhamet sahibi hangi insan PKK'nın ihanet oyunlarına alet olur?

40 bin kişinin katili bir alçağın verdiği "Akil Adam" sıfatını taşıyana insan denilir mi?

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Adana mitinginde "Bu 63 akıl yoksunu gittikleri her yerde öfke ve kin kusmaktadır. Bunların her ifadesi akıllara durgunluk vermektedir. Hele birisinin "çözüm sürecini hayvanlar bile anlamış, ama bazı insanlar anlamıyor" sözleri aslında bir nebze de olsa doğrudur. Çünkü insan olan sözde çözüm sürecini zaten anlayamayacak ve kabullenmeyecektir. 63'lüklerin, çözüm sürecini sürdürebilmek için gittikleri yerlerde hayvanat bahçelerini ziyaret etmeleri ve buralarda fikir-alışverişinde bulunmaları ihanet süreci için renkli sonuçlar verecektir." şeklinde gösterdiği tepki ve "Akil Adamlara" verdiği akıl her şeyin özeti olmuştur.

Madem insanlar anlamıyor ,hayvanlar çözüm sürecini anlıyor o halde "Akil Adamlar" gittikleri il ve ilçelerde sadece hayvanat bahçelerini ziyaret ederek AKP/PKK ittifakını anlatsınlar.

"Köpek bile ekmek veren kapıyı tanır" diye bir atasözünün olduğu bu ülkede hayvanların tamamının bu ihanet sürecini anlamasını da beklemiyoruz. Hayvanlar içindeki sırtlan ,domuz , yılan karakterli hayvanlar "Akil Adamlarla" kesinlikle yol yürürler… PKK gibi eli kanlı terör örgütüne en uygun bu hayvan karakterleri "Akil Adamların " yol ve süreç arkadaşları olabilir.

40 bin kişinin katilleriyle yol yürüyenler kesinlikle insan olamaz…Apo ve PKK'lılara insan diyenler bizim gözümüzde hayvandan daha aşağı mertebede bir yaratıktır. Yaratılmışların en şereflisi insan iken ,insan olanların çözüm süreci adı altındaki ihanete tavır alması doğaldır.

Ahmet Gündoğdu bu süreci özetlemiştir. Aslında başka söylenecek söz bırakmamıştır.

Bize de açın hayvanat bahçelerini "Akil Adamlar" geliyor demek düşer.

Bu süreçte insan gibi duranlara , görenlere , bakanlara selam olsun..

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.